Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Materiálně máš samozřejmě pravdu, ale tohle téma je blbá nálada, tak jsme napsal z čeho jí momentálně mám já... je to vyjádření emocí, nikoliv informační příspěvek.Jab píše:Nezlob se, ale takováto ledabyle nadhozená informace nemá žádnou hodnotu a nikdo by jí neměl přikládat váhu.Vallun píše:A z vyjádření Paroubka k dané věci je mi na...
Co k tomu Paroubek řekl? Kde to řekl? Kdo to zachytil a zapsal?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Ok. Možná bych tedy měl do názvu tématu napsat, že zdejší příspěvky nemají jakoukoliv informační hodnotu.Vallun píše:Materiálně máš samozřejmě pravdu, ale tohle téma je blbá nálada, tak jsme napsal z čeho jí momentálně mám já... je to vyjádření emocí, nikoliv informační příspěvek.

I pokud si jen někde něco "slyšel", tak mě to zajímá.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Vallune, velmi rád Tě vidím
starého pána jsem potkal celkově dvakrát v životě. Poprvé v dubnu 1982 kdy nám v Žilině dělal přednášku o působení 1-leteckého stíhacího pluku v SSSR a to v SNP. Mám od té doby od něj podepsanou knihu "Vzpomínky na padlé kamarády." Podruhé to bylo v roce 1988 ve Vyškově, kde s námi strávil celý den a bylo to úžasné zaměstnání-věnované bitvě o Británii a účasti zahraničních pilotů v ní. Tehdy jsem získal knihu "Českoslovenští letci v boji proti fašizmu".
Je mi velmi líto, že už není. Na druhou stranu se po letech potká s těmi padlými kamarády a skočí si na pivo s Peřinou. Co dělat. A pokud se o něho nějak Paroubek otřel, potvrzuje tím to, co si o něm myslím posledních pár měsíců.Máš-li možnost, dej vědět co to měl vypustit.
starého pána jsem potkal celkově dvakrát v životě. Poprvé v dubnu 1982 kdy nám v Žilině dělal přednášku o působení 1-leteckého stíhacího pluku v SSSR a to v SNP. Mám od té doby od něj podepsanou knihu "Vzpomínky na padlé kamarády." Podruhé to bylo v roce 1988 ve Vyškově, kde s námi strávil celý den a bylo to úžasné zaměstnání-věnované bitvě o Británii a účasti zahraničních pilotů v ní. Tehdy jsem získal knihu "Českoslovenští letci v boji proti fašizmu".
Je mi velmi líto, že už není. Na druhou stranu se po letech potká s těmi padlými kamarády a skočí si na pivo s Peřinou. Co dělat. A pokud se o něho nějak Paroubek otřel, potvrzuje tím to, co si o něm myslím posledních pár měsíců.Máš-li možnost, dej vědět co to měl vypustit.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nejradši bych někomu šlápla na krk..sobě.
Což je pochopitelně velmi těžce proveditelné, čili to k celkovému zlepšení stavu nepřispívá, ba naopak.
Jojo, teď bych vážně brala stroj času.
Asi půjdu hrát nějakou hodně vražednou hru.

Jojo, teď bych vážně brala stroj času.

Asi půjdu hrát nějakou hodně vražednou hru.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm..možná to sem píšu trochu pozdě ale to je jedno:
Měl sem výměnej pobyt.Pak ... sem se zamiloval do jedný němky a když odjeli byl sem úplně odvařenej a tak mám blbou náladu i když to nevypadá.
BTW původně sem se dost bál ale když sme přijeli do Německa tak se mi nechtělo odjet(dokonce mi byla dána nabídka abych zůstal u jednén nejmenované(dokonce hezké)němky bohužel (bohudík???)to nešlo.A tak sem smutnej a mám blbou náladu.
EDIT:nesmějte se plz
Měl sem výměnej pobyt.Pak ... sem se zamiloval do jedný němky a když odjeli byl sem úplně odvařenej a tak mám blbou náladu i když to nevypadá.
BTW původně sem se dost bál ale když sme přijeli do Německa tak se mi nechtělo odjet(dokonce mi byla dána nabídka abych zůstal u jednén nejmenované(dokonce hezké)němky bohužel (bohudík???)to nešlo.A tak sem smutnej a mám blbou náladu.
EDIT:nesmějte se plz
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.