Chyby, problémy a jejich řešení
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si ji zvednout v chrámu za peníze...jinak je lepší ty úkoly zvládnout co nejrychleji, ale jestli to má nějaký zásadní vliv nevím.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
v Chramu? myslis v helmove?tim ze jim das love?Vis co ja sem nabral tu Drowku kdyz ji chteli upalit, a zabil sem tam vsehcny tak mi to shodilo reputaci a kdyz sem ji vzal do grupy tak jeste -2 mno jo no nemel sme to tak prozivat,ale myslel sem ze RPG je proste RPG a muzu bejt jakej chci... ale zase chapu ze e straze budou rubat kdyz se doslechnou co sem delal,jenomze je to blba situace vis co... ale diky moc za radu...
Vlk
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus Talův chrám
Pro tvé přesvědčení se to hodí, Talos je Pán bouří a patří mezi tu zlejší část božstva.

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dix: Reputaci si můžeš zvednout v jekémkoli chrámu který potkáš, cena závisí tom jakou reputaci právě máš (jestli si dobře pamatuji tak když ji máš hodně nízkou a hodně vysokou tak zaplatíš hodně, a pokud ji máš průměrnou tak zaplatíš míň). Stráže na tebe útočí při reputaci 1-2, já ji při hře za zlo mívám kolem 5 (ale zvyšuji si ji v chrámech jen málokdy, jen prostě nevraždím lidi na ulicích).
Odjezd do čarotvrze po zaplacení AFAIK časově omezený není.
Odjezd do čarotvrze po zaplacení AFAIK časově omezený není.
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ja to delam tak,ze si vykouzim hafo summu,poslu je tam a s jaheirou hodim zapleteni,a jednoho si nalakam a tam ho 2 Hodiny rubu :) pak savnu a vyspim se a zase a zase... prijde mi moje druzina nejaka chaba ... :-/ jinak uz to mam,ted jeste se chvilku pretvarovat a delat hodnyho a zase muzu do mesta,tam mam jeste nejakej buziness :D@DI$ píše:Máš mága/zaklínače s kouzlama lvl 5? Jestli jo, tak pavučiny a cloud kill (smrtící mrak) to řeší. Dorazit Melfama
Vlk
Nelze.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, mam takovej mensi problem.(jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam). Vzal jsem do party Nalii a ona se mi sverila se svym problemem. Ja jsem ji slibil, ze ji s tim helfnu. Po case mi ale rekla, ze uz nemuze dele cekat, a odesla se slovy, at za ni prijdu jestli chci(takto mi to pise i ukolovnik). Ale nejak nemuzu na mape aktivovat tu jeji pevnost,proste na ni nejde kliknout, je seda. Tak jestli nekdo vite, tak diky za radu. Nejaky prikaz do konzole nebo tak neco 

Wow! To byla rychlost. No po svete uz jsem cestoval:Trhov,atd.
Ale jak rikam, to jeji mesto je nejaky neaktivni(panstvi de Arnise), jako byly ze zacatku hry nektere jine(Vetrne vrsky), co pak sly.Moje blbost nebo bug? Diky
Ale jak rikam, to jeji mesto je nejaky neaktivni(panstvi de Arnise), jako byly ze zacatku hry nektere jine(Vetrne vrsky), co pak sly.Moje blbost nebo bug? Diky

Naposledy upravil(a) FilipFry dne 29.10.2006 17:18, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: