Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Zkus si ji zvednout v chrámu za peníze...jinak je lepší ty úkoly zvládnout co nejrychleji, ale jestli to má nějaký zásadní vliv nevím.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Dix
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

v Chramu? myslis v helmove?tim ze jim das love?Vis co ja sem nabral tu Drowku kdyz ji chteli upalit, a zabil sem tam vsehcny tak mi to shodilo reputaci a kdyz sem ji vzal do grupy tak jeste -2 mno jo no nemel sme to tak prozivat,ale myslel sem ze RPG je proste RPG a muzu bejt jakej chci... ale zase chapu ze e straze budou rubat kdyz se doslechnou co sem delal,jenomze je to blba situace vis co... ale diky moc za radu...
Vlk
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Tak zkus Talův chrám ;-) Pro tvé přesvědčení se to hodí, Talos je Pán bouří a patří mezi tu zlejší část božstva.
Leaping over the gully
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Dix: Reputaci si můžeš zvednout v jekémkoli chrámu který potkáš, cena závisí tom jakou reputaci právě máš (jestli si dobře pamatuji tak když ji máš hodně nízkou a hodně vysokou tak zaplatíš hodně, a pokud ji máš průměrnou tak zaplatíš míň). Stráže na tebe útočí při reputaci 1-2, já ji při hře za zlo mívám kolem 5 (ale zvyšuji si ji v chrámech jen málokdy, jen prostě nevraždím lidi na ulicích).

Odjezd do čarotvrze po zaplacení AFAIK časově omezený není.
Dix
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Dekuji dekuji,no tak jako ja se snazim chovat podle zakonyho zla,takze zabijim kazdyho kdo ma jinem blbej kec... ;) diky jinak ted smazim a sem u ty pevnosti a nemuzu dat ty 3 troly nakonci,musim si je tahat po jednom.. :P
Vlk
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

Máš mága/zaklínače s kouzlama lvl 5? Jestli jo, tak pavučiny a cloud kill (smrtící mrak) to řeší. Dorazit Melfama ;-)
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Dix
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

@DI$ píše:Máš mága/zaklínače s kouzlama lvl 5? Jestli jo, tak pavučiny a cloud kill (smrtící mrak) to řeší. Dorazit Melfama ;-)
Ja to delam tak,ze si vykouzim hafo summu,poslu je tam a s jaheirou hodim zapleteni,a jednoho si nalakam a tam ho 2 Hodiny rubu :) pak savnu a vyspim se a zase a zase... prijde mi moje druzina nejaka chaba ... :-/ jinak uz to mam,ted jeste se chvilku pretvarovat a delat hodnyho a zase muzu do mesta,tam mam jeste nejakej buziness :D
Vlk
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Šlo by nějak v BG2 nastavit rozlišení 1280 x 1024? V BGConfigu je jen varianta x 960...
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Nelze.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Landor: AFAIK to nejde. Jedině 4:3. Ale nikdy jsem v tomhle směru s BG neexperimentoval a na netu jsem nic nenašel :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Aha, dík vám za informaci. To je škoda, třeba v takovém KOTORu to ve hře taky nejde, ale dá se to nastavit ručně v ini souboru..
FilipFry
Sigilan

Příspěvek od FilipFry »

Nazdar, mam takovej mensi problem.(jestli to tu uz nekde je, tak se omlouvam). Vzal jsem do party Nalii a ona se mi sverila se svym problemem. Ja jsem ji slibil, ze ji s tim helfnu. Po case mi ale rekla, ze uz nemuze dele cekat, a odesla se slovy, at za ni prijdu jestli chci(takto mi to pise i ukolovnik). Ale nejak nemuzu na mape aktivovat tu jeji pevnost,proste na ni nejde kliknout, je seda. Tak jestli nekdo vite, tak diky za radu. Nejaky prikaz do konzole nebo tak neco :wall:
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Pokud jsi ještě nevycházel z Athkatly, tak musíš jít přes Městské brány.
Leaping over the gully
FilipFry
Sigilan

Příspěvek od FilipFry »

Wow! To byla rychlost. No po svete uz jsem cestoval:Trhov,atd.
Ale jak rikam, to jeji mesto je nejaky neaktivni(panstvi de Arnise), jako byly ze zacatku hry nektere jine(Vetrne vrsky), co pak sly.Moje blbost nebo bug? Diky :-D
Naposledy upravil(a) FilipFry dne 29.10.2006 17:18, celkem upraveno 1 x.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Novou lokaci musíš navštívit odchodem přes Městskou bránu (jo, je to divné :-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“