Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

Mě se ani taktics nezdál jako velký problém... Prosvištěl jsem jím jako scimitar goblinem... A pak jsem si řekl, že by to ještě šlo pěkně přitvrdit... A tak že jo... Veškerou partu jsem vyzbrojil obyčejnými kyji/holemi... Magické jsem používal jen v nouzi... Pokud dotyčný nepřítel měl nějaké trapné ochrany (to je akorát pro děti)...

A nejlepší taktika? Všemi obestoupit jednoho nepřítele a rubat ho tak dlouho, dokud nepadne na zem, kde ho surově dokopu... Na všechny to platí... Nějak jim nevychází resistance.. Především můj doublehanded ranger s dvěma kyji... To je teprve taktik...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Arkhady
Sigilan

Příspěvek od Arkhady »

hmm, dva kyje, to je jiná masáž :-D si to představ v reálu čéče, takovej hraničář(vsadím se žes mu dal inteligenci tak 5-) někam naběhne, sliny lítaj všude a začne to MASIT. jinak věřím že s dvěma kyji to už chce mít taktiku v malíčku aby člověk ošálil dejme tomu licha ;-)
Bodkin
Sigilan

Příspěvek od Bodkin »

nn, jako správný powergamer jsem měl 19, 18, 19, 10, 20, 10... (postava piplaná od BG 1 ;-) )

To pak už jde všechno samo... Ještě bude zajímavé, až se dodělá jeden zajímavý mod do BG... Jmenuje se Waffen a přidává několik zajímavých charakteristik a statistik... Například že se může při souboji s kyji zadřít třísky ( drobné zpomalení postavy) případně s eopět začnou lámat zbraně jako v jedničce. Dokonce to zašlo tak daleko, že chtějí započítávat u postav z vysokou sílou 18/01 a více, že při boji s obyčejnými zbraněmi budou odlétávat štěpinky a můžou dokonce oslepit bojující!!! Docela se těším...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Bodkin píše:Mě se ani taktics nezdál jako velký problém... Prosvištěl jsem jím jako scimitar goblinem...
bez urážky, ale tohle se mi nějak nezdá :) Velehal jakožto soubojový guru měl celkem problémy, některý části tacticse sou opravdu moc, viz Fangorn a stínoví druidi
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Bodkin: Heh, nice 8-) :mrgreen: :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

s těma overpowered postavama: četli jste něko na http://www.sorcerers.cz v návodech článeček "Why socerers rule and berserker/clerics kick ass" ? Musím říct, že ten borec mluví naprostou pravdu. Protože dát improved Yagashuru na 2 rany, to už je v pohodě :lol:
Naposledy upravil(a) @DI$ dne 4.10.2006 13:50, celkem upraveno 1 x.
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Je to poměrně starý článek 8-) Ostatně stejně jako Tactics...

P.S. http://www.sorcerers.cz :-) Pěkné :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

7c: ještě jsi zapomněl na to chybějící r :lol:

Bodkin: ok, přijedeš na diss a ukážeš nám všem looserům jak se to hraje :lol: :applause:
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

aha, takže na klávesnici už mi kromě D a T přestává fungovat i R :roll:

btw. Bodkin: síla 18/01 se mi nezdá moc vysoká. Kdyby měl někdo v jedné ruce Crom Fayer a ve druhé obyčejný kladivo, tak to obyčejný kladivo by sloužilo jako jednorázovej tříštivej granát :-D
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Syneth
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: Taktika a souboje v BG

Příspěvek od Syneth »

na vsetko mi staci bud sarevok alebo stribrna cepel...
Obrázek
@DI$
Sigilan

Příspěvek od @DI$ »

Demilich_Rawenn píše:na vsetko mi staci bud sarevok alebo stribrna cepel...
Stříbrná čepel? tak tos asi nehrál ToB. Páč oproti Ničiteli je to slabej odvar :roll:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

@DI$: Kdyby nehrál ToB, neměl by Sarevoka.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Demilich_Rawenn píše:na vsetko mi staci bud sarevok alebo stribrna cepel...
no já nevim, ale stříbrná čepel taky neplatí na všechny... jako v TOB má většina bossáků odolnost na tydnencty věci...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Silver Sword? Nevidím důvod si něco tak podřadného vůbec nechávat :lol:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

sevencreature píše:Silver Sword? Nevidím důvod si něco tak podřadného vůbec nechávat :lol:
Ja tiež nie... ale z Githyankov ho aj tak vždy vymlátim :twisted:
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“