Taktika a souboje v BG
Mě se ani taktics nezdál jako velký problém... Prosvištěl jsem jím jako scimitar goblinem... A pak jsem si řekl, že by to ještě šlo pěkně přitvrdit... A tak že jo... Veškerou partu jsem vyzbrojil obyčejnými kyji/holemi... Magické jsem používal jen v nouzi... Pokud dotyčný nepřítel měl nějaké trapné ochrany (to je akorát pro děti)...
A nejlepší taktika? Všemi obestoupit jednoho nepřítele a rubat ho tak dlouho, dokud nepadne na zem, kde ho surově dokopu... Na všechny to platí... Nějak jim nevychází resistance.. Především můj doublehanded ranger s dvěma kyji... To je teprve taktik...
A nejlepší taktika? Všemi obestoupit jednoho nepřítele a rubat ho tak dlouho, dokud nepadne na zem, kde ho surově dokopu... Na všechny to platí... Nějak jim nevychází resistance.. Především můj doublehanded ranger s dvěma kyji... To je teprve taktik...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
nn, jako správný powergamer jsem měl 19, 18, 19, 10, 20, 10... (postava piplaná od BG 1
)
To pak už jde všechno samo... Ještě bude zajímavé, až se dodělá jeden zajímavý mod do BG... Jmenuje se Waffen a přidává několik zajímavých charakteristik a statistik... Například že se může při souboji s kyji zadřít třísky ( drobné zpomalení postavy) případně s eopět začnou lámat zbraně jako v jedničce. Dokonce to zašlo tak daleko, že chtějí započítávat u postav z vysokou sílou 18/01 a více, že při boji s obyčejnými zbraněmi budou odlétávat štěpinky a můžou dokonce oslepit bojující!!! Docela se těším...

To pak už jde všechno samo... Ještě bude zajímavé, až se dodělá jeden zajímavý mod do BG... Jmenuje se Waffen a přidává několik zajímavých charakteristik a statistik... Například že se může při souboji s kyji zadřít třísky ( drobné zpomalení postavy) případně s eopět začnou lámat zbraně jako v jedničce. Dokonce to zašlo tak daleko, že chtějí započítávat u postav z vysokou sílou 18/01 a více, že při boji s obyčejnými zbraněmi budou odlétávat štěpinky a můžou dokonce oslepit bojující!!! Docela se těším...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
s těma overpowered postavama: četli jste něko na http://www.sorcerers.cz v návodech článeček "Why socerers rule and berserker/clerics kick ass" ? Musím říct, že ten borec mluví naprostou pravdu. Protože dát improved Yagashuru na 2 rany, to už je v pohodě 

Naposledy upravil(a) @DI$ dne 4.10.2006 13:50, celkem upraveno 1 x.
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
aha, takže na klávesnici už mi kromě D a T přestává fungovat i R 
btw. Bodkin: síla 18/01 se mi nezdá moc vysoká. Kdyby měl někdo v jedné ruce Crom Fayer a ve druhé obyčejný kladivo, tak to obyčejný kladivo by sloužilo jako jednorázovej tříštivej granát

btw. Bodkin: síla 18/01 se mi nezdá moc vysoká. Kdyby měl někdo v jedné ruce Crom Fayer a ve druhé obyčejný kladivo, tak to obyčejný kladivo by sloužilo jako jednorázovej tříštivej granát

... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Re: Taktika a souboje v BG
Stříbrná čepel? tak tos asi nehrál ToB. Páč oproti Ničiteli je to slabej odvarDemilich_Rawenn píše:na vsetko mi staci bud sarevok alebo stribrna cepel...

- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Taktika a souboje v BG
no já nevim, ale stříbrná čepel taky neplatí na všechny... jako v TOB má většina bossáků odolnost na tydnencty věci...Demilich_Rawenn píše:na vsetko mi staci bud sarevok alebo stribrna cepel...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: