Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Ajantis- myslim, ze pocer kuriat je konstantny... Na to sa spytam- ale ja som bol furt v tom, ze supermarket ma nejaky presny pocet kurciat, ktory nakupi a cez ktory nejde- ak to tak nie je, tak som vegetarian :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Elessar: Toto je silně alibistický přístup. Jistěže to, že si k obědu nedáš řízek kuře nezachrání. Pokud si ho ale nedáš ty a dalšíích 100 000, nezbyde chovatelům, než stížit stavy drůbeže. Což uchrání spoustu slípek od zrození a následného živoření ve velkochovu ;-)
Feed your head
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Elessar píše:yenn- ak bude nejaka iniciativa, tak kurata jest prestanem....
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Elessar píše:...supermarket ma nejaky presny pocet kurciat, ktory nakupi a cez ktory nejde
Supermarket nějaký přesný počet kuřat má, ale tento počet je dán zájmem zákazníků - není stanoven nějak od oka. A pokud by klesl zájem zákazníků, klesl by i tento počet. A zájem zákazníků ovlivníš i Ty tím, že kuře jíst nebudeš a vaše (pro příklad čtyřčlenná) rodina tedy spotřebuje o 1/4 méně kuřat.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Prave v tomto som bol neisty- naozaj sa kvoli jednomu zakaznikovi prestanu zabijat kurata, tak ich prestanem jest...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Elessar: Ty opravdu pro to, aby ses choval dle svého přesvědčení, potřebuješ jakousi "iniciativu"?
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Elessar píše:yenn- ak bude nejaka iniciativa, tak kurata jest prestanem....
A proč čekat na ostatní, až přestanou v kFC ohyzávat křidélka? Postav se do čela, staň se vůdcem světové revoluce, která rozdrtí všechny velkochovy, osvobodí utlačovaná kuřata a nastolí rovnoprávnost mezi veškerou drůběží :-D
Feed your head
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

yenn píše:Elessar: Ty opravdu pro to, aby ses choval dle svého přesvědčení, potřebuješ jakousi "iniciativu"?
Presvedcenia... Ono tu ide o to iste, co s napalovanim cedeciek... Ak sam prestanem napalovat, tak okrem toho, ze budem menej hrat, nic nezmozem... Ja by som tu iniciativu aj zalozil, ale ako? Kde? Pokial naozaj tym, ze prestanem jest kurata, to kura aj zachranim, tak ich jest prestanem...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Elessar: začni je nejíst sám, šiř to mezi přátele, šiř mezi přátele, ať to sami šíří dál, založ stránku na internetu, ono se to bude nabalovat... ;-) Hlavní je ale nepolevit...

A to, že někdo nepálí cedéčka, nemusí zůstat jen u něj... konsekvence, že si z něj někdo "vezme příklad" je poměrně dost možná...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

jenomže pořád tady budou ti, co kuřata jíst nepřestanou (ještě si přidají, páč někdo si je nedá) - aplikovat se to dá asi na vše? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Boj proti jedeni kurčiat... mno myslím, že Elessar asi nemá v láske boj s veternými mlynmi, ale každopádne oceňujem javorov a Ajantisov zmysel pre humor ;-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Já jsem želva ninja - miluju pizzy
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Cha, tak jsem si dnes po dlouhé době dala kuřecí maso v matčině výborné zeleninové omáčce s nějak zvláštně kořeněnými bramborami. Ještě by to chtělo výlet do Indie a biftek z posvátné krávy s velkou oblohou. :-P (kecám, z krávy by mi bylo velmi špatně, zvláště z indické 8-) )

Vegetariánství...já sama maso téměř nejím, jelikož mi buď nechutná, nebo mi je z něj špatně, případně obojí, takže to není z důvodu soucitu se zviřátky... 8-) ovšem vadí mi agresivní vnucovači svého názoru, ať se již jedná o bojovné vegany, nebo nutkavé masožrouty...ať si každý pere do teřichu, co chce, hlavně když to nebudu já, můj kocour nebo přátelé. :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

A já měla dnes kuřecí řízek s bramborem.:-) Maso také moc nejím a kdybych si ho měla zabít, tak je ze mě vegetarián hned, naštěstí to dělá někdo za mě. Nicméně, když je masíčko dobře udělané, dám si ho fakt ráda. Jinak nám masožravcům, kteří mají trochu morální problém s pojídáním masa, se blýská na lepší časy. Brzy si třeba budem moct vypěstovat maso sami v jakýchsi inkubátorech. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

miluji kuřecí maso, ale dnes to byly po "demokratickém" hlasování špagety se sýrem (tak asi jedno kuře zůstalo nesnězeno, ale co na to pěstitelé obilí pro kuřata...) :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“