Dobrá nálada

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Hm, tak dnes jsem ráda, že ta šovinistická hadí potvora :-( hrála si na boha a bez vědomí ostatních adminů mě sprostě z kolektivu pánského vedení toho našeho, i když pravda webu skoro mrtvého vyšoupla...začínám dělat na svých stránkách a docela mě to baví (i když je to metoda: pokus omyl a úplně jiný výsledek, než čekám... ;-) :oops: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Hohó, konečně se mi podařilo z Tropica vytáhnout hudbu 8-) Byla tam zašifrovaná, ale kumfláže jí nepomohly. Pln svého objevu jsem se jal to oznámit světu a ještě se mrkl, zda se tenhle formát nepoužívá stejně šifrovaný i jinde... a tak jsem zjistil, že už to dávno někdo udělal ;-) Tohle je vždycky paráda, když člověk něco může najít, až teprve, když to předtím sám zjistí :-P
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vlasák píše:Hohó, konečně se mi podařilo z Tropica vytáhnout hudbu 8-) Byla tam zašifrovaná, ale kumfláže jí nepomohly. Pln svého objevu jsem se jal to oznámit světu a ještě se mrkl, zda se tenhle formát nepoužívá stejně šifrovaný i jinde... a tak jsem zjistil, že už to dávno někdo udělal ;-) Tohle je vždycky paráda, když člověk něco může najít, až teprve, když to předtím sám zjistí :-P
...ale zůstal Ti ten dobrý pocit, že si na to přišel taky a sám, no ne? :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Poprvé v životě jsem si udělal pořádek v cédéčkách. Výsledkem je slušná věž převážně nedohraných (převážně) RPG (tak 60-70 cm má). Už se těším na důchod, až na ně budu mít čas. :-)
Btw jsou to originálky! 8-)
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Zse jsem úplně zhulenej. :dancing:
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Trandul píše:Zse jsem úplně zhulenej. :dancing:
Hele vole brzdi! Zacinas ma predbiehat... :cry:

Ok, ale to nic nemeni na tom, ze mam najlepsiu naladu za poslednych circa 5 minut... ehm, rokov (MDMA hadr!) MAME SKUSOBNU! Oh yeah, to, co sa furt odkladalo, to, preco som uz mal v denniku napisane "zavolat gitaristovi ohladne skusobne a poslat ho do prdele pre jeho neschopnost", to, preco malo zmysel zit (co sa da povedat aj o nirvane), sa stalo nekonecnou, kristalickou a nadhernou pravdou... COOL!
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

V Brně se už týden vyskytují havrani.
Zbožňuju havrany.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Cesare: Ja taktiež. Teším sa s Tebou :-D .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Adler, Cesare: U nás ani jeden... :-( :mrgreen: ... ale hlavne, že už môžem s takmer 100% pravdepodobnosťou potvrdiť svoju účasť na DISSE... :-D
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Cesare: Já taktéž (a nejen díky Haibane). Doufám, že tam budou i v době PISSu 2.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Taky mám moc ráda havrany. :angel:

Hmm, tak i přes to, že mám mrtvý mobil a s ním i hromadu čísel, mi dnes docela dobře zvedl náladu koncert Placebo na ČT 2...a teď v tom pokračuje Haibane Renmei. :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

yenn píše:Cesare: Já taktéž (a nejen díky Haibane). Doufám, že tam budou i v době PISSu 2.
Já počítám, že se minimálně do února zdrží, takže žádnej strach. ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Cesare píše:V Brně se už týden vyskytují havrani.
Ano, když jsem jel vlakem z Brna, na poli ležel mrtvý havran - vypadal na něco mezi symbolem a obrázkem z Kartinek 8-) Ale možná jen číhal na lišky (počkat - takhle vlastně lišky číhají na havrany :think:).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Právě jsem si zlepšila náladu - došel mi e-mail od nějakého zoufalce se snahou o seznámení... a tak hrozně mě to rozesmálo, že jsem se nemohla donutit k tomu, abych mu poslala odpověď typu 'dej si pohov, frájo, tady hlásí nezájem'. Nj, někteří podobní zoufalci jsou asi opravdu jenom k tomu, aby si s jejich pomocí čověk zlepšoval náladu 8-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: Tak sem ten email hoď, ne? K čemu je nám taková informace... :-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“