Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak dnes jsem ráda, že ta šovinistická hadí potvora
hrála si na boha a bez vědomí ostatních adminů mě sprostě z kolektivu pánského vedení toho našeho, i když pravda webu skoro mrtvého vyšoupla...začínám dělat na svých stránkách a docela mě to baví (i když je to metoda: pokus omyl a úplně jiný výsledek, než čekám...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Hohó, konečně se mi podařilo z Tropica vytáhnout hudbu
Byla tam zašifrovaná, ale kumfláže jí nepomohly. Pln svého objevu jsem se jal to oznámit světu a ještě se mrkl, zda se tenhle formát nepoužívá stejně šifrovaný i jinde... a tak jsem zjistil, že už to dávno někdo udělal
Tohle je vždycky paráda, když člověk něco může najít, až teprve, když to předtím sám zjistí 
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...ale zůstal Ti ten dobrý pocit, že si na to přišel taky a sám, no ne?Vlasák píše:Hohó, konečně se mi podařilo z Tropica vytáhnout hudbuByla tam zašifrovaná, ale kumfláže jí nepomohly. Pln svého objevu jsem se jal to oznámit světu a ještě se mrkl, zda se tenhle formát nepoužívá stejně šifrovaný i jinde... a tak jsem zjistil, že už to dávno někdo udělal
Tohle je vždycky paráda, když člověk něco může najít, až teprve, když to předtím sám zjistí
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hele vole brzdi! Zacinas ma predbiehat...Trandul píše:Zse jsem úplně zhulenej.
Ok, ale to nic nemeni na tom, ze mam najlepsiu naladu za poslednych circa 5 minut... ehm, rokov (MDMA hadr!) MAME SKUSOBNU! Oh yeah, to, co sa furt odkladalo, to, preco som uz mal v denniku napisane "zavolat gitaristovi ohladne skusobne a poslat ho do prdele pre jeho neschopnost", to, preco malo zmysel zit (co sa da povedat aj o nirvane), sa stalo nekonecnou, kristalickou a nadhernou pravdou... COOL!
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
V Brně se už týden vyskytují havrani.
Zbožňuju havrany.
Zbožňuju havrany.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám moc ráda havrany. 
Hmm, tak i přes to, že mám mrtvý mobil a s ním i hromadu čísel, mi dnes docela dobře zvedl náladu koncert Placebo na ČT 2...a teď v tom pokračuje Haibane Renmei.
Hmm, tak i přes to, že mám mrtvý mobil a s ním i hromadu čísel, mi dnes docela dobře zvedl náladu koncert Placebo na ČT 2...a teď v tom pokračuje Haibane Renmei.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já počítám, že se minimálně do února zdrží, takže žádnej strach.yenn píše:Cesare: Já taktéž (a nejen díky Haibane). Doufám, že tam budou i v době PISSu 2.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, když jsem jel vlakem z Brna, na poli ležel mrtvý havran - vypadal na něco mezi symbolem a obrázkem z KartinekCesare píše:V Brně se už týden vyskytují havrani.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem si zlepšila náladu - došel mi e-mail od nějakého zoufalce se snahou o seznámení... a tak hrozně mě to rozesmálo, že jsem se nemohla donutit k tomu, abych mu poslala odpověď typu 'dej si pohov, frájo, tady hlásí nezájem'. Nj, někteří podobní zoufalci jsou asi opravdu jenom k tomu, aby si s jejich pomocí čověk zlepšoval náladu 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.