Jab píše:Neferit senior, Neferit medior, Neferit junior: Kdy se registruje maminka? A psa nemáte?

Ohledně toho surfování na netu - sledování sítě je běžná činnost bezpečnostních služeb, ne? Minimálně dobrá záminka pro chatování

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Jab píše:Neferit senior, Neferit medior, Neferit junior: Kdy se registruje maminka? A psa nemáte?
Ten souboj byste měli vyhrát, je vás víc. Tedy za předpokladu, že maminka neovládá taktiku gerilové války.Neferit Sr. píše:Můj kocour, tedy naše mamina se registrovat zcela jistě nebude. Spíše to vypadá na defenestraci monitoru z prvního patra, přeraženou klávesnici o něčí hlavu a zaplavení počítače horkou vodou nebo rozpálenou smůlou.
Něco takové mi ani nepřišlo na mysl.Neferit Sr. píše:Pokud je naše byť neplánovaná téměř rodinná účast problém, je potřeba nám to dát vědět a my něco vymyslíme.
No tak tohle bylo napsáno o dvě stránky dříve, ale já se k tomu dostávám až teď. Trochu mě převapily (stejně jako KEBULEho) ty vzedmuté vášně a nelichotivé výrazivo, ale k věci.KEBULE píše:... Proto vyslovím otázku: "Neměl by západní svět v rámci své bezpečnosti začít internet kontrolovat? Popřípadě, použít metody jiných a omezit země od kterých se cítí být ohrožený?"
Co vy na to vážení Sigilané?
Tafif píše:Sice by to možná chtělo vlastní topic, ale tady se ztratí téměř cokoliv.