BG2: ToB: Strážcova tvrz [Watcher's Keep]
Zase jsem nedávala pozor. Mám doraženou šestou kapitolu. Chystám se na 7. kapitolu. Na mapě mám označenou tu Strážcovu tvrz a teď nevím, zda se tam vypravit, abych nepředpíbala událostem. Prostě a jednouduše nevím, k jakému úkolu se ta budova vztahuje a kdy tam jít. 

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Watcher's Keep se nevztahuje. Je to příběh sám pro sebe. Můžeš tam jít teď nebo až v ToB. Jen si schovávej "divné" předměty, protože se ti později budou hodit.Vanda píše:Zase jsem nedávala pozor. Mám doraženou šestou kapitolu. Chystám se na 7. kapitolu. Na mapě mám označenou tu Strážcovu tvrz a teď nevím, zda se tam vypravit, abych nepředpíbala událostem. Prostě a jednouduše nevím, k jakému úkolu se ta budova vztahuje a kdy tam jít.
Žralok, který štěká, nekouše.
Díky.drake127 píše:Watcher's Keep se nevztahuje. Je to příběh sám pro sebe. Můžeš tam jít teď nebo až v ToB. Jen si schovávej "divné" předměty, protože se ti později budou hodit.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a rozhodně tam běž, až se na to budeš cítit. je to dost těžké, ale odměna je sladkáVanda píše:Zase jsem nedávala pozor. Mám doraženou šestou kapitolu. Chystám se na 7. kapitolu. Na mapě mám označenou tu Strážcovu tvrz a teď nevím, zda se tam vypravit, abych nepředpíbala událostem. Prostě a jednouduše nevím, k jakému úkolu se ta budova vztahuje a kdy tam jít.

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Watcher's Keep
Jak zabiji chromatic démona v 2.patře? Jdu do Watcher's Keep hned jak je to možné. Tudíž promenáda, chudinská čtvrť, městké brány a zmíněná watcher's keep.
Sorry omylem jsem založil nové téma.Omlouvám se.
Sorry omylem jsem založil nové téma.Omlouvám se.
- Challenger
- Sigilan
Pod Chudinskou čtvrtí, v kanalizačním labyrintu v "Hádance ve stokách" .Odměnou je obouručák Lirarcor +3, další 1.patro WK karmínová šipka +3, a poslední jsem ukrad zloději Jayesovi na promenádě jedná se o válečnou hůl +3.Sniper píše:Hm, a docela by me zajimalo, kde jsi sebral zbrane +3 po projiti jen lokaci promenada a chudina kdyz za questy tam nejsou myslim a penize bys na to taky moc mit nemel...
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz. Jsem ve 4. patře, u stroje Luma Šíleného. Na rozbití skla potřebuji paličku. Jedna část má být u mozkožroutů - žádnou jsem tam nenašel, druhá je předpokládám za zamčenými dveřmi, před kterými jsou pochodně a já mám tři druhy olejů - červený, modrý a fialový - nevím, v jaké kombinaci je mám použít, aby se dveře otevřely.
Můžete mi někdo poradit?
Můžete mi někdo poradit?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Sir James 1
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Myslim - uz jsem do delsi dobu nehral ze ta palicka neni na casti. A to poradi pouziti tech oleju mas ve stejnym patre vyznaceny na zemi, jen to chce si vsimat okoli.Tafif píše:Mám dotaz. Jsem ve 4. patře, u stroje Luma Šíleného. Na rozbití skla potřebuji paličku. Jedna část má být u mozkožroutů - žádnou jsem tam nenašel, druhá je předpokládám za zamčenými dveřmi, před kterými jsou pochodně a já mám tři druhy olejů - červený, modrý a fialový - nevím, v jaké kombinaci je mám použít, aby se dveře otevřely.
Můžete mi někdo poradit?
''Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost, jen tím vesmírem si nejsem jistý.'' (A. Einstein)