Mňamky anebo oblíbená jídla
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Já jejím přičiněním kdysi málem dostal cukrovku, takže jsem na ní ještě trochu naštvaný...
Vlasák: Kdysi jsem ji tak jednou použil, ale za moc to nestalo a tak jsem raději zbytek hned poctivě vysál...
Sakra, škoda že už mi zavřeli obchod.
Vlasák: Kdysi jsem ji tak jednou použil, ale za moc to nestalo a tak jsem raději zbytek hned poctivě vysál...
Sakra, škoda že už mi zavřeli obchod.
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Cozzinnni - na to že jsi poznal jen jedno granko se dá říct jen jedno: "Jseš ještě mladej". Ale nenech se tím zdeptat. Každý je na něco mladej a na něco starej.
Cesare - planetárik Fruti, co zachraňoval před zkázou zuby celým civilizacím? Roky jsem si schovával krabičky s různými příběhy. A jeden můj spolužák si ji mazal na rohlíky. Lidé mají různé chutě.
Saruman - Jesenku a lít do kafe? Nebo kdo to napsal, Jé to byl Vlasák, promiň Sarumane. Naštěstí neznám nikoho kdo by se dopustil takové svatokrádeže. Pikao, Salko a Jesenka to je nejlepší zkratka k cukrovce a nadváze. Je to prostě bašta.
Cesare - planetárik Fruti, co zachraňoval před zkázou zuby celým civilizacím? Roky jsem si schovával krabičky s různými příběhy. A jeden můj spolužák si ji mazal na rohlíky. Lidé mají různé chutě.
Saruman - Jesenku a lít do kafe? Nebo kdo to napsal, Jé to byl Vlasák, promiň Sarumane. Naštěstí neznám nikoho kdo by se dopustil takové svatokrádeže. Pikao, Salko a Jesenka to je nejlepší zkratka k cukrovce a nadváze. Je to prostě bašta.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vlasák - já měl schované tři komiksy -jeden o jezení koláčů, tedy jako závod, druhý byl o záchraně planety která si nečistila zuby a tak je měla vykotlané, že místo práce jen skuhrali a ten třetí si bohužel nepamatuji.
Už je to dávno.
Vallun - první větou jsi mě vyděsil
druhou jsi se rehabilitoval
, milost udělena 
Už je to dávno.
Vallun - první větou jsi mě vyděsil
Děkuji, ó nejvyšší:)Neferit Sr. píše:Vallun - první větou jsi mě vyděsildruhou jsi se rehabilitoval
, milost udělena
Dokonce jsem pro vás vyhrabal z kroniky recept, pokud by to náhodou někoho zajímalo
V DDMku v Želvím Brodku jsme to dělali s echt višňovou griotkou a bylo to moc mňam;)
EDIT: tak mne napadá, že dole v Eurestu Jesenku mají...;) Sice jsem chtěl hubnout, ale chutě jsou chutě... (pozn. griotku nebo rum tam mají taky...ale to už nemusim ...)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
Jejdamane, to vypadá na dobrýho hubolepa! Jak moc po tom bolí hlava? Jistě to musí mlsounům velmi chutnat ale to ráno musí být fakt hustý. Tedy pokud se člověk neuhlídá a vypije toho jak kobyla.
Já nevím, jak potom bolí hlava:) my si koupili jen jednu jesenku na osobu a já do ní nalil jednoho nějakého menšího pančáka rumu, a z toho mne ani v těch osmnácti hlava nebolala:) (I když dneska už by možná i to vadilo...)Neferit Sr. píše:Jejdamane, to vypadá na dobrýho hubolepa! Jak moc po tom bolí hlava? Jistě to musí mlsounům velmi chutnat ale to ráno musí být fakt hustý. Tedy pokud se člověk neuhlídá a vypije toho jak kobyla.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já Jesenku jedině saju
I když mě z toho potom pěkně bolí jazyk
I když než Jesenku radši uvítám Pikao
I když než Jesenku radši uvítám Pikao
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."