Moderátoři: Sadako, sevencreature
Dalcor píše:Stěžuji si na toho blbce kterej jsem přišel domů ve 4, v půl páte šel spát a sapl dvě hodiny.
Stěžuji si na toho blbce (Ahoj Jáchyme) který po 9 pivecha dvou zelených obědnal Krvesaj!!!!!!!!
Sice jsem to ustál,ale tedy dnešní pracoviní den stojí fakt za to!

jako já co cizí jazyky neovládají?
 jako já co cizí jazyky neovládají?  Titulky nevidím, jsem už starší člověk. Jazyk je mimo mě. Potom přivítám i sprasený film, i když vím, že stratí část svého kouzla.
  Titulky nevidím, jsem už starší člověk. Jazyk je mimo mě. Potom přivítám i sprasený film, i když vím, že stratí část svého kouzla. 
 ...má němčina je skoro zapomenuta, v kurzu angličtiny louskám začátky, francouzsky a španělsky neumím, v ruštině moc filmů nedávají, v polštině zvládám tak pohádky (páč ve zprávách jsou moc rychlí
 ...má němčina je skoro zapomenuta, v kurzu angličtiny louskám začátky, francouzsky a španělsky neumím, v ruštině moc filmů nedávají, v polštině zvládám tak pohádky (páč ve zprávách jsou moc rychlí  a filmy mají přehlušeny tak jednotvárnou polštinou, ža ach) a abych nezapomněla - slovenských filmů a inscenací dávají velmi skromně (a taký Adam Šangala by stál za kouknutí zas) tak co se mnou?
 a filmy mají přehlušeny tak jednotvárnou polštinou, ža ach) a abych nezapomněla - slovenských filmů a inscenací dávají velmi skromně (a taký Adam Šangala by stál za kouknutí zas) tak co se mnou? 
 .
 . 

Mno a pokud chyba není na mém přijímači, tak se poskytovateli těš
 Mno a pokud chyba není na mém přijímači, tak se poskytovateli těš