Film II

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ano, bohužel vím, co to znamená a zní to příšerně. :sick:

Btw nahoře jsem se přepsal - správně je to VAMPIJANTIS.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Giorgino

http://www.imdb.com/title/tt0109900/

Neviděl někdo z vás čirou náhodou tenhle film? Jen by mě zajímalo, jaký je :oops: :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

MCZ píše:Také jsem viděl Virgin Suicides. Přiznám se, že co mě "donutilo" film zkouknout bylo hlavně jméno režisérky (kterou je nikdo jiný než Sofia Coppola), jejíž novější počin Lost in Translation považuji za naprosto úžasný a chtěl jsem prostě vidět její další film. A byl jsem rovněž nadmíru spokojen, byť Smrt pannen je úplně jinde než Ztraceno. Zvláště konec na mne nemálo zapůsobil (nehodlám prozrazovat, byl to ale opravdu solidní šok).
Nevím, jakého šoku ses to dočkal, když ti konec prozradí hned zezačátku. ;-) Celý film byl dlouhotrvající ubíjející nudou bez myšlenky, s protivnými herci a nijakým dějem. Vřele nedoporučuji! :-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Po dlouhé době jsem se zas jednou podíval na animák pro děti......a to jsem neměl dělat. Tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé :-)) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu :-?
Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl.

A to se mi jednička poměrně líbila :roll:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Jab píše:Nevím, jakého šoku ses to dočkal, když ti konec prozradí hned zezačátku. ;-) Celý film byl dlouhotrvající ubíjející nudou bez myšlenky, s protivnými herci a nijakým dějem. Vřele nedoporučuji! :-)
Hele, to je názor proti názoru, a mě se VS fakt líbily. Dokonce i Kirsten Dunst mi byla v tomto filmu docela sympatická a to ji nijak zvlášť v oblibě nemám. Navíc moc prima hudba od Air, další velké plus... a nuda ani náhodou, neviděl jsi jiný film? ;-)

Co se týče šoku - jasně ten název sice je pěkně velký spoil, ale právě docela obdivuji, že i přesto jsem byl docela zaskočen. Ne snad tím, CO se stalo, ale tím, KDY a JAK se to stalo.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

AlieN píše:A novou postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu :-?
Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl.

A to se mi jednička poměrně líbila :roll:
Já si na tu dvojku už moc nevzpomínám, ale že mi ta kovbojka lezla na nervy si pamatuji dodnes a to jsem velmi nenáročný divák.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

MCZ píše:Hele, to je názor proti názoru, a mě se VS fakt líbily. Dokonce i Kirsten Dunst mi byla v tomto filmu docela sympatická a to ji nijak zvlášť v oblibě nemám. Navíc moc prima hudba od Air, další velké plus... a nuda ani náhodou, neviděl jsi jiný film? ;-)
Hmm, možná už mě prostě moc neinteresují problémy pubescentů. :-) ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Tak jsem zase vyrazila do kina na animovaný film pro děti Happy feet... o tučňácích...(myslím, že v tv běží s nimi nějaký hudební klip) a byli tam i dobré momenty... jsou i horší věci (třeba dnešní tv program) v podstatě. :lol:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Sirine: Viděl jsem pár trailerů, bohatě mi stačily :lol:
A od chvíle kdy jsem se dozvěděl že ten Happy Feet je takřka jasným kandidátem na letošního Oscara dostávám při jakékoli zmínce o američanech nekontrolovatelné záchvaty smíchu :lol:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Queen of the Damned

...lepší, než jsem čekala... Takovej prima oddech pro kindergotiky, škoda, že se v této fázi už asi nenacházím...
Aaliyah je pravděpodobně ta nejsměšnější upírka, co jsem viděla... Pastva pro oko, to jo, ale při pokusu o vzbuzení byť jen stínu jakýsi autority fatálně selhává. Sice se říká "o mrtvých jen dobře", ale... No nic.
Perez a Townsend dělají co můžou (a celkem se jim to IMHO daří), muzika je místama docela chytlavá...
Ale QotD se v žádným případě nestane mým oblíbeným bijákem o upírech... A Townsend (přestože se mi v tý roli docela zamlouval) se pravděpodobně nestane mojí oblíbenou inkarnací pana de Lioncourt.

Sečteno a podtrženo, celkem trapas, tahleta Královna prokletých. Ale sledovatelný trapas.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ach, dnes jsem uzřel Bertolucciho Posledního císaře.
Bertoluccimu se povedlo v každém z tak odlišných období dokonale vystihnout atmosféru - jak pompéznost okázalého císařského dvora, tak jen jeho odlesk utopený v šedi během Pekingské republiky, ale i loutkové Mandžukuo a nakonec i vězení za ČLR. Krom jiného za to může i historická věrnost a přenádherná vizuální stránka. Navíc se pořád něco děje, nenachází se zde žádná prázdná výplň, naopak příběh je nabitý událostmi nebo alespoň zajímavými rozhovory a k tomu oči nevědí, co z těch krás okolo obdivovat dříve - zda kostýmy, výzdobu či krásně sladěné barvy. Za šťastné též považuji jeho rozfázované pojetí, které umožňuje, že je v každé části film trochu jiný a nezačne tak ani trochu nudit. Výborní jsou rovněž všichni herci, z celého filmu dýchá obrovská autentičnost a zmínit musím ještě velice silný a podařený konec. Jednoduše dokonalý historický film!
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Posledníh císař se mi tak moc líbil. Skutečně velmi poutavý a autentický historický film.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Chce-li někdo vidět Rashômon od pana Kurosawy, je na google video k vidění ZDE. Obsahuje anglické titulky.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria: Zajímavé... Sice to není žádný zázrak (tj. nevidím důvod to odtamtud stahovat), ale i tak zajímavé - z Google Videa by si měl zblitek jako je YouTube vzít příklad (teď mluvím o kvalitě).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Co říci k Mission Impossible I a II? Jednička byla tak nějak nudná. Ve dvojce už to pořádně lítalo, ale některé Cruisovy akrobatické triky byly až moc matrixoidní :-D
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“