Btw nahoře jsem se přepsal - správně je to VAMPIJANTIS.
Moderátor: sevencreature
Nevím, jakého šoku ses to dočkal, když ti konec prozradí hned zezačátku.MCZ píše:Také jsem viděl Virgin Suicides. Přiznám se, že co mě "donutilo" film zkouknout bylo hlavně jméno režisérky (kterou je nikdo jiný než Sofia Coppola), jejíž novější počin Lost in Translation považuji za naprosto úžasný a chtěl jsem prostě vidět její další film. A byl jsem rovněž nadmíru spokojen, byť Smrt pannen je úplně jinde než Ztraceno. Zvláště konec na mne nemálo zapůsobil (nehodlám prozrazovat, byl to ale opravdu solidní šok).
Hele, to je názor proti názoru, a mě se VS fakt líbily. Dokonce i Kirsten Dunst mi byla v tomto filmu docela sympatická a to ji nijak zvlášť v oblibě nemám. Navíc moc prima hudba od Air, další velké plus... a nuda ani náhodou, neviděl jsi jiný film?Jab píše:Nevím, jakého šoku ses to dočkal, když ti konec prozradí hned zezačátku.Celý film byl dlouhotrvající ubíjející nudou bez myšlenky, s protivnými herci a nijakým dějem. Vřele nedoporučuji!
Já si na tu dvojku už moc nevzpomínám, ale že mi ta kovbojka lezla na nervy si pamatuji dodnes a to jsem velmi nenáročný divák.AlieN píše:A novou postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu![]()
Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl.
A to se mi jednička poměrně líbila
Hmm, možná už mě prostě moc neinteresují problémy pubescentů.MCZ píše:Hele, to je názor proti názoru, a mě se VS fakt líbily. Dokonce i Kirsten Dunst mi byla v tomto filmu docela sympatická a to ji nijak zvlášť v oblibě nemám. Navíc moc prima hudba od Air, další velké plus... a nuda ani náhodou, neviděl jsi jiný film?