Chyby, problémy a jejich řešení

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
derkel
Sigilan

Příspěvek od derkel »

Ahoj, mam s bg takovy problem, pri prvni animacce se mi sekne(po smrti goriona) .Moch bych nekomu poslat save aby mi to prosel?
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

derkel píše:Ahoj, mam s bg takovy problem, pri prvni animacce se mi sekne(po smrti goriona) .Moch bych nekomu poslat save aby mi to prosel?
Mno, máš nějaké (jaké) mody? Ona std. hra by ti padat neměla. Ale save mi klidně pošli (drake127 z@v. sigil.cz)
Žralok, který štěká, nekouše.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Netuší někdo čím to je, že mi při povolení EAX v BG II nezvučí většina zvuků? U Planescapeu nebyl s EAX problém...

EDIT: drake: Oukej, dík, ještě si tedy pokusím pohrát s ovladačema a kdyžtak (nejspíš) EAX vypnu. :-?
Naposledy upravil(a) Adieu dne 6.1.2007 23:13, celkem upraveno 1 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Adieu píše:Netuší někdo čím to je, že mi při povolení EAX v BG II nezvučí většina zvuků? U Planescapeu nebyl s EAX problém...
Oni spíš zvučí, ovšem s nějakým podivným efektem popř. potichu. Velmi záleží na tvé zvukové kartě a ovladačích.

Já jsem snad ještě neviděl zvukovku, kde by EAX šlapalo úplně spolehlivě - někde jde, někde ne a já ho stejně raději vypínám...
Jiry
Sigilan

Příspěvek od Jiry »

S cerndem na 13. urovni muzu mit v ruce zbran, jejiz bonusy se normalne pocitaji, i kdyz je premenenej ve velkeho vlkodlaka.. je to bug?
Hupr
Sigilan

Příspěvek od Hupr »

Ahoj lidi mám malej problém. Když donesu planární kámen Haer Dalisovi a potom začne Realis shai kouzlit ten teleport do planárního vězení, tak na mně vylézají všelijaké potvory. Jak na mě vyleze stínový démon(asi čtvrtá potvora v pořadí)tak ne mě všichni kromě Haer Dalise zaútočí a já prostě nevím co s tím. Poraďte mi prosím někdo, anebo mi napište příkaz do cheatovací konzole který to zrobí. Předem dík.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jiry píše:S cerndem na 13. urovni muzu mit v ruce zbran, jejiz bonusy se normalne pocitaji, i kdyz je premenenej ve velkeho vlkodlaka.. je to bug?
Těžko říct - vzhledem k tomu, že celý shapeshifting je zabugovaný až na půdu :-? Buď rád za ty bonusy - protože zase nedostáváš ty, které bys dostávat měl :lol: :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
pawel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

problem s rozlisenim 1280x960

Příspěvek od pawel »

Cus, mam problem s rozlisenim 1280x960 v BGII + ToB od CDProjektu bez dalsich jinych uprav (jako patche ci mody). Vlastní herní plocha je v pohode, ale vsechny menu (levé, pravé i spodní) jsou tak nějak roztažrný a strašně pixelovatý. Nevíte někdo jak to opravit, aby se postranní menu s vetsim rozlisením také nezvetsovaly (aby se proste jen popr. prodlouzily)?
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Tohle rozlišení není podporováno. Nic s tím dělat nejde. Přehoď si to na 1024x768, to se ještě zobrazuje bez problémů.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
pawel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pawel »

Razfallow píše:Tohle rozlišení není podporováno. Nic s tím dělat nejde. Přehoď si to na 1024x768, to se ještě zobrazuje bez problémů.
A no jo pri 1024x768 uz to jede v pohode... dikes
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Mám rozehrátý datadisk, už jsem "uhasila" Yaga_shurovo srdce, jenže když jdu do nepřátelského tábora, tak mi nenaskočí taková ta sekvence oznamující pád Saradushe - což znamená, že YS je pořád nesmrtelný. Má někdo nějaký nápad, co s tím?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Neferit:

Tu čarodějku jsi už teda zabila?

CLUAConsole:SetGlobal("YagaShuraHeart","GLOBAL",1)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s rozlisenim 1280x960

Příspěvek od drake127 »

pawel píše:Cus, mam problem s rozlisenim 1280x960 v BGII + ToB od CDProjektu bez dalsich jinych uprav (jako patche ci mody). Vlastní herní plocha je v pohode, ale vsechny menu (levé, pravé i spodní) jsou tak nějak roztažrný a strašně pixelovatý. Nevíte někdo jak to opravit, aby se postranní menu s vetsim rozlisením také nezvetsovaly (aby se proste jen popr. prodlouzily)?
Jak píše Raz, vyšší rozlišení nejsou podporována, protože jejich funkce závisí na ovladačích gr. karty (a asi i na kartě samotné). Mně například jednu dobu fungovalo všechno, pak zase chvíli nefungovalo ani 1024×768 a tak se to v průběhu měsíců (ovladačů) měnilo. Takže pokud máš opravdový zájem, můžeš zkoušet, ale asi ti to nějakou tu hodinku zabere než najdeš ty správné drivery.
pawel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pawel »

drake127: Aha... no jako ja jsem spokojenej i s 1024x768 i kdyz mam 20"LCD, vypada to pekne. Ale kdyby to tady nahodou nekomu slapalo i na 1280x960 v pohode, napiste pls jaky mate ovladace a graf. kartu.
kapratko
Sigilan

....

Příspěvek od kapratko »

Chtel bych se zeptat k cemu je tygri hlava Ihtafeer?
diky za odpoved
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“