Chyby, problémy a jejich řešení
Netuší někdo čím to je, že mi při povolení EAX v BG II nezvučí většina zvuků? U Planescapeu nebyl s EAX problém...
EDIT: drake: Oukej, dík, ještě si tedy pokusím pohrát s ovladačema a kdyžtak (nejspíš) EAX vypnu.
EDIT: drake: Oukej, dík, ještě si tedy pokusím pohrát s ovladačema a kdyžtak (nejspíš) EAX vypnu.

Naposledy upravil(a) Adieu dne 6.1.2007 23:13, celkem upraveno 1 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Oni spíš zvučí, ovšem s nějakým podivným efektem popř. potichu. Velmi záleží na tvé zvukové kartě a ovladačích.Adieu píše:Netuší někdo čím to je, že mi při povolení EAX v BG II nezvučí většina zvuků? U Planescapeu nebyl s EAX problém...
Já jsem snad ještě neviděl zvukovku, kde by EAX šlapalo úplně spolehlivě - někde jde, někde ne a já ho stejně raději vypínám...
Žralok, který štěká, nekouše.
Ahoj lidi mám malej problém. Když donesu planární kámen Haer Dalisovi a potom začne Realis shai kouzlit ten teleport do planárního vězení, tak na mně vylézají všelijaké potvory. Jak na mě vyleze stínový démon(asi čtvrtá potvora v pořadí)tak ne mě všichni kromě Haer Dalise zaútočí a já prostě nevím co s tím. Poraďte mi prosím někdo, anebo mi napište příkaz do cheatovací konzole který to zrobí. Předem dík.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct - vzhledem k tomu, že celý shapeshifting je zabugovaný až na půduJiry píše:S cerndem na 13. urovni muzu mit v ruce zbran, jejiz bonusy se normalne pocitaji, i kdyz je premenenej ve velkeho vlkodlaka.. je to bug?

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
problem s rozlisenim 1280x960
Cus, mam problem s rozlisenim 1280x960 v BGII + ToB od CDProjektu bez dalsich jinych uprav (jako patche ci mody). Vlastní herní plocha je v pohode, ale vsechny menu (levé, pravé i spodní) jsou tak nějak roztažrný a strašně pixelovatý. Nevíte někdo jak to opravit, aby se postranní menu s vetsim rozlisením také nezvetsovaly (aby se proste jen popr. prodlouzily)?
Tohle rozlišení není podporováno. Nic s tím dělat nejde. Přehoď si to na 1024x768, to se ještě zobrazuje bez problémů.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Mám rozehrátý datadisk, už jsem "uhasila" Yaga_shurovo srdce, jenže když jdu do nepřátelského tábora, tak mi nenaskočí taková ta sekvence oznamující pád Saradushe - což znamená, že YS je pořád nesmrtelný. Má někdo nějaký nápad, co s tím?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s rozlisenim 1280x960
Jak píše Raz, vyšší rozlišení nejsou podporována, protože jejich funkce závisí na ovladačích gr. karty (a asi i na kartě samotné). Mně například jednu dobu fungovalo všechno, pak zase chvíli nefungovalo ani 1024×768 a tak se to v průběhu měsíců (ovladačů) měnilo. Takže pokud máš opravdový zájem, můžeš zkoušet, ale asi ti to nějakou tu hodinku zabere než najdeš ty správné drivery.pawel píše:Cus, mam problem s rozlisenim 1280x960 v BGII + ToB od CDProjektu bez dalsich jinych uprav (jako patche ci mody). Vlastní herní plocha je v pohode, ale vsechny menu (levé, pravé i spodní) jsou tak nějak roztažrný a strašně pixelovatý. Nevíte někdo jak to opravit, aby se postranní menu s vetsim rozlisením také nezvetsovaly (aby se proste jen popr. prodlouzily)?
Žralok, který štěká, nekouše.