SMRT

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 6.3.2010 18:02, celkem upraveno 1 x.
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Když se ti tak líbí, tak si jí užívej ještě za života a pozůstalé na pohřbu spíš potrap s nějakým technem, nebo hip-hopem :-D
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Na pohřbu pustit psytrance a rozdávat pozůstalým halucinogeny...to by bylo nejlepší. Mohli by si ještě s nebožtíkem popovídat, ti slabší se k němu připojit, aby mu nebylo smutno... :mrgreen:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis píše:Rozhodl jsem se, že si nechám na pohřbu zahrát Shadows of Amn theme. :angel:
Hrozně se mi líbilo vždycky, ale až teď jsem se definitivně rozhodl. 8-)
Počkej, hudba v outru PST by byla příhodnější, ne?
Žralok, který štěká, nekouše.
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

najlepsie by bolo podla mna daco z neverhooda :whistle:
Vole, jseš vtipnej jak bedňa Githú.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Nejlepší je nemuset na žádný pohřeb (kčertu, býv.kolega nechal teď po sobě dvouletou dcerku a ženu :cry: ) :cry:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Neferit píše:Ano, hlavně prarodiče a tak. Na podzim to byl jeden kámoš... nebylo mu ani 21. Ukončil to sám. Kčertu s jeho matkou a otcem :twisted: :twisted: :twisted: potkat některýho z nich, tak je zakousnu vlastníma zubama :twisted: :twisted: :twisted:, bastardy jedny.
Dej mu ďábel peklo aspoň trochu příjemný...

A je zajímavé, že zde někteří často jmenují (no vzhledem k datu spíš jmenovali ) euthanasii se spojením s vraždou, protože podle mě je euthanasie defacto sebevražda s asistencí...

A jestli je potrat vražda? Je dle mě stejně hloupá otázka jako "CO BYLO DŘÍV, SLEPICE NEBO VEJCE?"

s pozdravem ...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

KEBULE píše:A je zajímavé, že zde někteří často jmenují (no vzhledem k datu spíš jmenovali ) euthanasii se spojením s vraždou, protože podle mě je euthanasie defacto sebevražda s asistencí...
No - ona je právě ale potíž, že ne vždy to je s tou 'asistencí', čili pak je označení sebevražda nesmysl. (pacient ve vegetativním stavu a žádný doklad o tom, jak si přál, aby s ním v takovém stavu bylo naloženo)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Frosty:No podle mě pokud si ve vegetativním stavu. To znamená pouze organismus "rostlina". Pak to dle mě nejsi ty, ale jen tvé tělo. Pak to, ale není vražda, ale maximálně zabití...

Teda pokud narážíš na ten příklad té ženské (v Anglii? USA?), kdy tuším manžel řekl odpojit a rodiče nechtěli, tahalo se to po soudech a blabla.

A ještě k té asistenci je to asi tak že když si ochrnutý a nemůžeš se hnout, někdo ti strčí do pusy kyanidovou kapsli. Je jen na tobě jestli ji vyplivneš nebo pokoušeš...

Protože euthanasie typu Zelenka je prachsprostý vraždění, za který bych zastřelil do hlavy jak psa a zakopal někde u zdi...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

KEBULE píše:Pak to dle mě nejsi ty, ale jen tvé tělo. Pak to, ale není vražda, ale maximálně zabití...
Myslim, že tahle hláška ti moc nepomůže. :lol: Rovnou jsi mohl použít něco jako "doražení" :twisted:
A ještě k té asistenci je to asi tak že když si ochrnutý a nemůžeš se hnout, někdo ti strčí do pusy kyanidovou kapsli. Je jen na tobě jestli ji vyplivneš nebo pokoušeš...
A co máš udělat, když chceš, aby ti dali ještě den na rozmyšlenou? :-D
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KEBULE: Mohl bys vysvětlit to "organismus - rostlina?"
Zelenka je kdo? Heparinový anděl? Jeho konání mělo s euthanasií asi tolik společného, jako pan Cthulhu s dobrými úmysly. On to tak někdo označoval?
KEBULE
Sigilan

Příspěvek od KEBULE »

Hamster píše:
KEBULE píše:Pak to dle mě nejsi ty, ale jen tvé tělo. Pak to, ale není vražda, ale maximálně zabití...
Myslim, že tahle hláška ti moc nepomůže. :lol: Rovnou jsi mohl použít něco jako "doražení" :twisted:
Jo máš svým způsobem pravdu, ale já to tak nevidím. Já v kytce nevidím člověka, ale jen organismus. A o tom jsou všechny debaty o tomhle - je to ještě člověk nebo už ne? A u potratů je to svým způsobem totéž. (ale to už odbíhám mimo)
Hamster píše:A co máš udělat, když chceš, aby ti dali ještě den na rozmyšlenou? :-D
Pokud vím tak první "vražda na přání" nebo chceš li "sebevražda s asistencí" záměrně se chci vyhnout termínu euthanasie. Proběhla shruba tak jak jsem napsal. Ty si o tu kapsli sám řekneš...

Vampiria: Vegetační stav: Pokud jsem tenhle termín pochopil. Tak to můžu (a už jsem se stím setkal) přirovnat k rostlině. Dýchá, přijímá vodu, živiny, vylučuje, ale mozek (myslím ten vyšší) stojí a nic...

Jo plýst tam toho Zelenku byl zmatečný omyl. Neznám jeho výpovědi, ale to je z jeho strany asi tak jediný ospravedlnění jaký si dokážu představit. "Zkracoval jsem jim trápení"
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

...
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 6.3.2010 18:02, celkem upraveno 1 x.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Kebule: Rastlinky dokazu fotosyntezu. To ty naozaj nedokazes. Myslim, ze nie si rastlinka, ale len organizmus ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hm, cítím ve vzduchu podmanivou vůni Gaskammeren..a je čistá vaše rasa? :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“