SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Na pohřbu pustit psytrance a rozdávat pozůstalým halucinogeny...to by bylo nejlepší. Mohli by si ještě s nebožtíkem popovídat, ti slabší se k němu připojit, aby mu nebylo smutno... 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Dej mu ďábel peklo aspoň trochu příjemný...Neferit píše:Ano, hlavně prarodiče a tak. Na podzim to byl jeden kámoš... nebylo mu ani 21. Ukončil to sám. Kčertu s jeho matkou a otcem![]()
![]()
potkat některýho z nich, tak je zakousnu vlastníma zubama
![]()
![]()
, bastardy jedny.
A je zajímavé, že zde někteří často jmenují (no vzhledem k datu spíš jmenovali ) euthanasii se spojením s vraždou, protože podle mě je euthanasie defacto sebevražda s asistencí...
A jestli je potrat vražda? Je dle mě stejně hloupá otázka jako "CO BYLO DŘÍV, SLEPICE NEBO VEJCE?"
s pozdravem ...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No - ona je právě ale potíž, že ne vždy to je s tou 'asistencí', čili pak je označení sebevražda nesmysl. (pacient ve vegetativním stavu a žádný doklad o tom, jak si přál, aby s ním v takovém stavu bylo naloženo)KEBULE píše:A je zajímavé, že zde někteří často jmenují (no vzhledem k datu spíš jmenovali ) euthanasii se spojením s vraždou, protože podle mě je euthanasie defacto sebevražda s asistencí...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Frosty:No podle mě pokud si ve vegetativním stavu. To znamená pouze organismus "rostlina". Pak to dle mě nejsi ty, ale jen tvé tělo. Pak to, ale není vražda, ale maximálně zabití...
Teda pokud narážíš na ten příklad té ženské (v Anglii? USA?), kdy tuším manžel řekl odpojit a rodiče nechtěli, tahalo se to po soudech a blabla.
A ještě k té asistenci je to asi tak že když si ochrnutý a nemůžeš se hnout, někdo ti strčí do pusy kyanidovou kapsli. Je jen na tobě jestli ji vyplivneš nebo pokoušeš...
Protože euthanasie typu Zelenka je prachsprostý vraždění, za který bych zastřelil do hlavy jak psa a zakopal někde u zdi...
Teda pokud narážíš na ten příklad té ženské (v Anglii? USA?), kdy tuším manžel řekl odpojit a rodiče nechtěli, tahalo se to po soudech a blabla.
A ještě k té asistenci je to asi tak že když si ochrnutý a nemůžeš se hnout, někdo ti strčí do pusy kyanidovou kapsli. Je jen na tobě jestli ji vyplivneš nebo pokoušeš...
Protože euthanasie typu Zelenka je prachsprostý vraždění, za který bych zastřelil do hlavy jak psa a zakopal někde u zdi...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Myslim, že tahle hláška ti moc nepomůže.KEBULE píše:Pak to dle mě nejsi ty, ale jen tvé tělo. Pak to, ale není vražda, ale maximálně zabití...

A co máš udělat, když chceš, aby ti dali ještě den na rozmyšlenou?A ještě k té asistenci je to asi tak že když si ochrnutý a nemůžeš se hnout, někdo ti strčí do pusy kyanidovou kapsli. Je jen na tobě jestli ji vyplivneš nebo pokoušeš...

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KEBULE: Mohl bys vysvětlit to "organismus - rostlina?"
Zelenka je kdo? Heparinový anděl? Jeho konání mělo s euthanasií asi tolik společného, jako pan Cthulhu s dobrými úmysly. On to tak někdo označoval?
Zelenka je kdo? Heparinový anděl? Jeho konání mělo s euthanasií asi tolik společného, jako pan Cthulhu s dobrými úmysly. On to tak někdo označoval?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- KEBULE
- Sigilan
Jo máš svým způsobem pravdu, ale já to tak nevidím. Já v kytce nevidím člověka, ale jen organismus. A o tom jsou všechny debaty o tomhle - je to ještě člověk nebo už ne? A u potratů je to svým způsobem totéž. (ale to už odbíhám mimo)Hamster píše:Myslim, že tahle hláška ti moc nepomůže.KEBULE píše:Pak to dle mě nejsi ty, ale jen tvé tělo. Pak to, ale není vražda, ale maximálně zabití...Rovnou jsi mohl použít něco jako "doražení"
![]()
Pokud vím tak první "vražda na přání" nebo chceš li "sebevražda s asistencí" záměrně se chci vyhnout termínu euthanasie. Proběhla shruba tak jak jsem napsal. Ty si o tu kapsli sám řekneš...Hamster píše:A co máš udělat, když chceš, aby ti dali ještě den na rozmyšlenou?
Vampiria: Vegetační stav: Pokud jsem tenhle termín pochopil. Tak to můžu (a už jsem se stím setkal) přirovnat k rostlině. Dýchá, přijímá vodu, živiny, vylučuje, ale mozek (myslím ten vyšší) stojí a nic...
Jo plýst tam toho Zelenku byl zmatečný omyl. Neznám jeho výpovědi, ale to je z jeho strany asi tak jediný ospravedlnění jaký si dokážu představit. "Zkracoval jsem jim trápení"
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...