Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
Těžší či lehčí, mně boje v planescapeu prostě bavily víc, mají aspoň nějakou dynamiku.PinHead píše:no, myslím že boje nejsou špatné, ale dost lehké. Vzpomínám si že v bg2 mi Lord Firkrag (rudý drak) zatopil víc než celý sigil a Curst v Carceri dohromady.![]()
V bg2 jsou ale boje mnohem komplikovanější. Bez autopauzy jsem nebojoval s njikýmani bandity
jinak je vidět, že bg 2 i pst dělala stejná firma...skoro stejný typ vykládání příběhu
Navíc PT a BG nedělala stejná firma a způsob vyprávění je dost odlišný, až na to "začátek volný, konec lineární", což je ale obsaženo ve většině RPG her.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, boje nejsou v PT tak podstatné, tedy jsou lehčí, čemuž já osobně říkám ANO!
Souboje, jejichž řešením strávím x dní mne zrovna moc nelákají...
PinHead: Mám dojem, že BG dělalo Bioware a PT Black Isle...ale ruku do ohně bych za to nedala, silně se mi vývojářské i distributorské firmy pletou.

PinHead: Mám dojem, že BG dělalo Bioware a PT Black Isle...ale ruku do ohně bych za to nedala, silně se mi vývojářské i distributorské firmy pletou.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no...vim jiste ze u obojiho je black isle...ale uz si nejsem jistej jesltli hru vytvorul nebo jako vydavatel...jinak tva nelaska k bojum je na tomto foru povestna......ale myslim ze jsou az moc jednoduchy...prece jen by mel byt trias nebo ravel trochu silnejsi...jinak pokud nemas rada boje tak hraj adventury a ne rpg
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tak, na obou hrách dělaly různá studia, která spolu docela často spolupracovala, už jen kvůli použitému enginu.Vampiria píše:PinHead: Mám dojem, že BG dělalo Bioware a PT Black Isle...ale ruku do ohně bych za to nedala, silně se mi vývojářské i distributorské firmy pletou.
Souboje jsou mi v PST vcelku ukradené, ve hře stojí hodně v pozadí a tvoří spíš jen zábavnou vložku v cestě příběhem.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
S dovolením i bez něj si budu hrát, co uznám za vhodné. Boje v RPG mne většinou nebaví, ale baví mne samotná RPG, tak hrávám na nejjednodušší obtížnost a ty boje nakonec nějak překousnu, pokud hra za to stojí. Btw. stejně tak bych mohla říci "zdají-li se Ti boje v PT příliš jednoduché, hraj si IWD."PinHead píše:(..)pokud nemas rada boje tak hraj adventury a ne rpg
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jt.....ale porad mam pocit, ze souboje v bg jsou trochu jine a lepsi..ravel MUSÍm zabit, s triasem MUSÍM bojovat......radsi mám vyjednávaní ale na druhou stranu souboje v bg jsou vic motivujici....vice predmetu a hlavne kouzel..tam se mi nikdy nestalo ze bych nemel v zadne kouzlo urciteho lvl v knize..v pt je kouzel strasne malo
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!
Adun Toridas!
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mně se zase zdálo, že v BG2 (o ToB nemluvě) toho všeho bylo zbytečně moc. V PT jednak kouzla vypadala lépe, druhak jich nebylo několik stovek, ale zůstala jen ta skutečně užitečná, nebo jen zajímavá na pohled s krásnými efekty - radši pár takových kouzel, než plnou knihu něčeho, co ani nevyužiji.
Heh to mi hovor... ja som mal namemorovaných asi 10 striel trpezlivosti len preto že sa mi páčil efekt a len tak som si ich v boji hádzal...Vampiria píše:V PT jednak kouzla vypadala lépe, druhak jich nebylo několik stovek, ale zůstala jen ta skutečně užitečná, nebo jen zajímavá na pohled s krásnými efekty - radši pár takových kouzel...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no abych rek pravdu, o grafiku nejde, ta je skoro stejna. I když v bg mam třeba 7 kouzel 5 urovně a využiju 3. NIKDY se mi ale nestane, abych se neměl co učit. V pt se mi několikrát stalo že jsem sice měl na kouzla potřebnou uroveň, ale neměl jsem svitekVampiria píše:Mně se zase zdálo, že v BG2 (o ToB nemluvě) toho všeho bylo zbytečně moc. V PT jednak kouzla vypadala lépe, druhak jich nebylo několik stovek, ale zůstala jen ta skutečně užitečná, nebo jen zajímavá na pohled s krásnými efekty - radši pár takových kouzel, než plnou knihu něčeho, co ani nevyužiji.
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!
Adun Toridas!