Moje oči dneska spievajú ódu... dostal som prakticky nový LCD monitor 19" predávaný za 20 000 len za 3000
 Moje oči dneska spievajú ódu... dostal som prakticky nový LCD monitor 19" predávaný za 20 000 len za 3000  
Moderátoři: Sadako, sevencreature

no to je ten problém - kam dřív? teď v zimě jsou navíc pod sněhem (ale např.Aueršperk,Blansek,Kolštejn -teda Branná, Bukov....a tak dále, jak otáčela stránky, diktovala seznamNeferit Sr. píše:Sirine - a jaké trosky plánujete dobýt? Já se probírám uvedenými slovenskmi knihami a přiznám, že jsem totálně rozhozený. Nevím kam bych jel dřív.
 nejblíž bych to viděla na něco ve zlatých horách, pokud trochu povolí počasí) :-)nebo Medlice, ať se trochu seznámíme s okolím
 nejblíž bych to viděla na něco ve zlatých horách, pokud trochu povolí počasí) :-)nebo Medlice, ať se trochu seznámíme s okolím 

je dobré držeti se toho co vám kdo nakuká (doporučí).
 je dobré držeti se toho co vám kdo nakuká (doporučí).
Jednoduše řečeno - nemělo to šťávu a holce chyběl "vrabčák"Vlasák píše:No, dnes jsem od exhibice čekal o trošku víc - výkony vesměs hezké, ale konzervativní, chybělo mi tam víc šoumenství.Sirine píše:...v tv bylo krasobruslení...

Ne, to není anime. Z té bych se neradoval.sevencreature píše:Ajantis: *Zíííív* Další dříví do kotle filmového kritika?

Proč by to mělo být anime?Ajantis píše:Ne, to není anime.
 Trpíš nějakým předsudkem, že všechny japonské filmy jsou anime či co?
 Trpíš nějakým předsudkem, že všechny japonské filmy jsou anime či co?   
  (a střicetiprocentní slevou doplnila románské umění).
 (a střicetiprocentní slevou doplnila románské umění).