Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mno, víkend je síce fuč, ale den to byl dneska celkem fajn - stavili se známí, udělala jsem halušky, v tv bylo krasobruslení a nad knížkou jsme už plánovali nějaké ty trosky...netušila jsem, kolik toho je 
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Sirine - a jaké trosky plánujete dobýt? Já se probírám uvedenými slovenskmi knihami a přiznám, že jsem totálně rozhozený. Nevím kam bych jel dřív.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no to je ten problém - kam dřív? teď v zimě jsou navíc pod sněhem (ale např.Aueršperk,Blansek,Kolštejn -teda Branná, Bukov....a tak dále, jak otáčela stránky, diktovala seznamNeferit Sr. píše:Sirine - a jaké trosky plánujete dobýt? Já se probírám uvedenými slovenskmi knihami a přiznám, že jsem totálně rozhozený. Nevím kam bych jel dřív.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Tak už jsem to nevydržel.
Instalnul jsem Baldura 2 a začal přes víkend pařit.
Ten čas u toho utíká ale sakra rychle.
Zatím se jen fest rozkoukávám. Holt je to jiný než IWD.
Člověk někam vleze a hned ho zmasí nějakéch lich.
je dobré držeti se toho co vám kdo nakuká (doporučí).
Jako ten zloděj co po mě chce takovejch peněz. Zloděj.
A tak jsem ho poslechl a vyrazil z města. A užívám si.
Instalnul jsem Baldura 2 a začal přes víkend pařit.
Ten čas u toho utíká ale sakra rychle.
Zatím se jen fest rozkoukávám. Holt je to jiný než IWD.
Člověk někam vleze a hned ho zmasí nějakéch lich.
Jako ten zloděj co po mě chce takovejch peněz. Zloděj.
A tak jsem ho poslechl a vyrazil z města. A užívám si.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduše řečeno - nemělo to šťávu a holce chyběl "vrabčák"Vlasák píše:No, dnes jsem od exhibice čekal o trošku víc - výkony vesměs hezké, ale konzervativní, chybělo mi tam víc šoumenství.Sirine píše:...v tv bylo krasobruslení...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to není anime. Z té bych se neradoval.sevencreature píše:Ajantis: *Zíííív* Další dříví do kotle filmového kritika?![]()
Japonské filmy 60. let tohohle psychologicko-existenciálně-symbolického typu jsou to nejúžasnější, co lze nalézt.
Obzvláště pan Hiroshi Teshigahara, který adaptoval nejedno dílo Kóbó Abeho (Písečná žena, Tvář toho druhého....
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Proč by to mělo být anime?Ajantis píše:Ne, to není anime.
Narážel jsem právě na tvoje nedávné mini recenze (komentáře, chceš-li) k různým starším dílkům - Tarkovský a spol.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Aby to pondělí bylo hezčí, stačilo jít kolem knihkupectví a ta tlustá bichle o Gotice je má
(a střicetiprocentní slevou doplnila románské umění).
Ovšem gotika je gotika - má stoprocentní úspěšnost - a těší mě, že jako rodič ji můžu zabavit jako první, jo, život je někdy fajn

Ovšem gotika je gotika - má stoprocentní úspěšnost - a těší mě, že jako rodič ji můžu zabavit jako první, jo, život je někdy fajn
Tokkar: ty hraješ BG2 poprvé? Úplně to tak zní... Já jsem z BG2 nadšená, co jsem ho nainstalovala, nehraji prakticky nic jiného. Co mě na něm hodně baví, že to rozehrávám potřetí a ta hra je pokaždé jiná a stále ještě objevuji věci, které jsem přehlédla.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Vanda: Jo, ma ho sice koupene uz leta, ale hraju ho poprve. Kvuli tvorbe modu jsem se doposavad soustredil na IWD.
Ale uz jsem to nevydrzel.
Prvni dojmy: BG2 je nebezpecne jako realný svět. Člověk nikdy neví kam vleze a co tam schytá.
V serii IWD se proste nemuze stat, ze by clovek nemel po ruce zbrane, které by zranily, to co je pred nim. No vlastne muze, ale to uz musi byt fakt lama.
Pařím furt. Víkend nevíkend, pracovní dny nebo ne, ale to ranní vstávání je děs.
A ještě mě čeká Planescape. Člověk se má furt na co těšit.
Ale uz jsem to nevydrzel.
Prvni dojmy: BG2 je nebezpecne jako realný svět. Člověk nikdy neví kam vleze a co tam schytá.
V serii IWD se proste nemuze stat, ze by clovek nemel po ruce zbrane, které by zranily, to co je pred nim. No vlastne muze, ale to uz musi byt fakt lama.
Pařím furt. Víkend nevíkend, pracovní dny nebo ne, ale to ranní vstávání je děs.
A ještě mě čeká Planescape. Člověk se má furt na co těšit.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.