Hezké. Když jsem odjížděl ve středu z Prahy - to byla ta největší kalamita - dorazil jsem na Hl. n. a pohled na tabuli byl skvostný - jeden vlak zpoždění 60 min, druhý 80 min, třetí 90 min, čtvrtý a pátý byly zrušeny úplně...
A stěžuji si, že s příchodem zkouškového mě opět skolila nějaká nemoc - pravidelně jednou za rok mě ot trefí a většinou právě ve chvíli, kdy se to moc nehodí. Loni to byl zápal plic, předloni salonelóza společně se střevní chřipkou, co mě čeká letos? Každopádně ještě 2 zkoušky na krku a učit se nedokážu.

A bylo mi řečeno, že bych si měla občas (tj. denně) vytáhnout nahoru ty žaluzie a otřít to, nechci-li za chvíli trávit své dny v rybníce. Ještě lepší.
 A bylo mi řečeno, že bych si měla občas (tj. denně) vytáhnout nahoru ty žaluzie a otřít to, nechci-li za chvíli trávit své dny v rybníce. Ještě lepší.  Mně se zase protáčely panenky, když jsme se začali bavit o cenách dveří a dalších záležitostí
 Mně se zase protáčely panenky, když jsme se začali bavit o cenách dveří a dalších záležitostí  

.
 .