Tak za prvé myšlenka a pohnutky co mě vedly k tomu co jsem udělal, byť nevidím ani ten nejmenší důvod se nějak ospravedlňovat
Jelikož téma Film: válka skrze hledí filmové kamery je tak trošičku nedomrdek vzniklý z tématu jiného a poněvadž mu chybí kvalitní hlasování. (Doufám, že na tom se shodneme

Jelikož v sekci Mořského vánku je vedle slova dabus napsáno jediné jméno - sevecreature konzultoval jsem to soukromě s ním.
I přesto, že jsem mu záměr neprezentoval tak stručně a jasně jako zde vám, netvářil se vůbec odmítavě - naopak. Cituji (doufám že mu to nevadí) "Dobrovolnosti se meze nekladou - klidně ho založ i s hlasováním " a ještě psal že to určitě nepropadne protože si každý rád zahlasuje.
Toliko na úvod a teď co mi vadí.
Vadí mi to že jeden ze sigil teamu - MCZ si to zamkne jen proto že se mu to nelíbí. Čímž omezil mě a moji možnost se svobodně prezentovat a vám ostatním omezil svobodu projevu, protože pokud to byla taková nebetyčná drzost a opovážlivost, mohli jste mi pořádně vynadat. O tohle vás připravil, tak jako vás připravil o možnost vyjádřit se kladně pokud to taková drzost nebyla. Nemůžu si pomoct, ale tenhle přístup se mi nelíbí.
Dál bych pak rád věděl proč to zamykal on a ne sevencreature, který je veden jako dabus sekce a který se netvářil nikterak odmítavě? Mám to tedy chápat tak že si Sigil team dělá co chce? Nebo snad že dabus je jen symbolická funkce a dělá to každej s přístupovým právem?
Shrnuto podtrženo jeden člen Sigil teamu byl proti, druhý, pokud jsem ho správně pochopil, pro. Nicméně, téma je zamčeno a dnes bude smazáno. Opravdu si myslíte, že je to správný přístup?
S přáním hezkého zbytku dne KEBULE