Najčastejšie mi dávajú takú tiež asi 15-20cm dlhu, a asi 5mm hrubu rúrku, nakonci je nejaké svetielko či čo
 Najčastejšie mi dávajú takú tiež asi 15-20cm dlhu, a asi 5mm hrubu rúrku, nakonci je nejaké svetielko či čo  Potom je aj taká tenučká, na konci má vatu a v nose to máš aj 10 minút a sedíš pred tým Soluxom, alebo ako sa to volá
 Potom je aj taká tenučká, na konci má vatu a v nose to máš aj 10 minút a sedíš pred tým Soluxom, alebo ako sa to volá  
 BTW, pre info tých čo to ešte nemali, tak vám to dávajú do nosa kolmo na tvár, čiže nie dohora do mozgu ale kolmo až niekde ku mieche

Dokonca sestrička na obvodnom pvoedala, že už tam dlho nebola, že si musí dať tiež také spraviť...
 Dokonca sestrička na obvodnom pvoedala, že už tam dlho nebola, že si musí dať tiež také spraviť...

ještě, že tu jsou lidé, kteří to umí zneškodnit, jinak spím na podlaze v kuchyni), co mi pořád leze do pokoje. Bojim, hnus je to.
 ještě, že tu jsou lidé, kteří to umí zneškodnit, jinak spím na podlaze v kuchyni), co mi pořád leze do pokoje. Bojim, hnus je to.  

Pravím NIKDY!
  Pravím NIKDY!