fakt
 fakt 
Moderátoři: Sadako, sevencreature
petruschka píše:vlasák: nj, žloutky se dávaly dětem na posílení organismu. tys měl štěstí, že se ti s tím matka tak srala, do mě to nalejvali přímo ze skořápkyfakt
 Já mám za to, že to ale byla nějaká surovina k něčemu, protože se to dělalo jen někdy při nějaký příležitosti (cca 2x do roka), což mě vždycky strašně iritovalo
 Já mám za to, že to ale byla nějaká surovina k něčemu, protože se to dělalo jen někdy při nějaký příležitosti (cca 2x do roka), což mě vždycky strašně iritovalo  

A nejlíp ještě syrový, žepetruschka píše:žral bych nejspíš jen maso... bez příloh

) - oblohy u jídel konzumuju do posledního kousku a rajčata, papriky, okurky apod. si rád dávám i ke studenejm jídlům..
 ) - oblohy u jídel konzumuju do posledního kousku a rajčata, papriky, okurky apod. si rád dávám i ke studenejm jídlům..
 )
 )  A když si "jen" jdu pro nějaký jídlo do obchodu, tak se taky neudržím a hážu do vozíku prakticky všechno dobrý, co se mi dostane pod ruku (pokud na to samozřejmě zrovna mám
  A když si "jen" jdu pro nějaký jídlo do obchodu, tak se taky neudržím a hážu do vozíku prakticky všechno dobrý, co se mi dostane pod ruku (pokud na to samozřejmě zrovna mám  )..
 )..