VIII je hnus, VII je da bestKatt píše:ups : ))
4 keira: Pokud se ti to libilo,tak to bylo FF VIII : ))
Final Fantasy & iné japonské RPG
Moderátor: sevencreature
Wiskas : druhé CD je postatně kratší, a o dost méně "herní", než CD 1. Zas na druhou stranu, příběh tam opravdu graduje.
Btw : pokud chceš vidět ještě víc kilometrů cutscén a občas hru, zahraj si Xenosagu
CrowX : abych to vysvětlil. Osobně považuju VIII za nejhorší díl celé série. Důvody, které mě k tomu vedou, můžu na přání rozepsat. (ale upozorňuji, že jsou převážně subjektivní). Nicméně, pokud srovnám FFVIII se zbytkem herní scény, tak je to pořád vysoce kvalitní hra.
Btw : pokud chceš vidět ještě víc kilometrů cutscén a občas hru, zahraj si Xenosagu
CrowX : abych to vysvětlil. Osobně považuju VIII za nejhorší díl celé série. Důvody, které mě k tomu vedou, můžu na přání rozepsat. (ale upozorňuji, že jsou převážně subjektivní). Nicméně, pokud srovnám FFVIII se zbytkem herní scény, tak je to pořád vysoce kvalitní hra.
Hehe, myslíš, že si toho moc pamatuju?CrowX píše:Stačí ak napíšeš meno nejakej postavy, alebo aspoň to, čo si pamätáš a ja ti poviem, ktorá to bola časť, hm?
Měla jsem jet cosi zachránit, na začátku jsem byla v pár městech a pak jsem projížděla mořskou úžinou, kde mi to stáhlo loď do víru a potopila se. Pak jsem chvíli procházela tu potopenou loď... Tam jsem skončila.
Who hath seen her wave her hand?
Or at the casement seen her stand?
Or is she known in all the land?
The lady of Shalott...
Or at the casement seen her stand?
Or is she known in all the land?
The lady of Shalott...
Ehmm, i v VI jsi měl 4 postavy, 3 postavy jsou jen v VII, VIII, X a X-2.CrowX píše:Tak teraz si ma dostala - už si presne nespomínam - myslím, že to bude FFV, ale nie som si istý - resp ak si mohla ovládať 4 postavy tak to bola FFV a ak 3 tak to bola FFVI (aspoň myslím - na tu moju pamäť sa fakt nedá spoľahnúť)
Keira : byl to na 100% díl pátý...
Naprostý souhlas, v kterémkoliv bodě ;) :DCrowX píše:Môj naj diel je FFVIII - iný štýl ako v ostatných - povedal by som, že je tak viac európskejší - myslím, že to bol zámer Square, aj keď to nejak extra nevyšlo (čo sa týka predaja) - u mňa je to zároveň hra na prvom mieste môjho herného rebríčka. Obsahuje perfektný príbeh, výborných hlavných predstaviteľov, zaujímavý systém Guardian forces a kúziel - a v neposlednom rade úžasné FMV sekvencie.
Hraji či jsem dohrál: FF5 (tři čtvrtě), FF6, FF8, FFX (jsem na začátku), FFX-2 (se chystám), Chrono Trigger (teď po druhé), Breath of Fire 2 (někde v polovině), Secret of Mana (v druhá kapitole)...
@Keira: Též musím přitakat, pátý díl ;).
Jsem již psal... :(Lex píše:Já jsem naopak zatím nebyl schopný „legálně“ sehnat, jakoukoliv kopii sedmého dílu Final Fantasy :(. Celkem smutné, neříkáte...?
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^