Začínám mít obavu, že ho budu muset zabít tak, že prostě počkám až použije všechny kouzla a svitky
 Kdyby měl alespoň něco zajímavého - stejně budu používat Celestial Fury a Sanchuudoku budu mít v batohu
 Kdyby měl alespoň něco zajímavého - stejně budu používat Celestial Fury a Sanchuudoku budu mít v batohu   Ve férovém boji nejspíš nemám šanci, už vzhledem k tomu, že je na vyšším levelu a má mnohem, mnohem lepší vybavení
 Ve férovém boji nejspíš nemám šanci, už vzhledem k tomu, že je na vyšším levelu a má mnohem, mnohem lepší vybavení   
 Btw vylepšený Guarded Coumpound byl celkem prima (i když mi nepřišel těžší než normálně), jen mi vadí, že na začátku oba jejich mágové najednou zakouzlí půl obrazovky kouzel na všechny postavy - ne, že by to bylo k něčemu dobré, ale trochu to zavání cheatováním.

a potom ak to prežije tak zas invisibility - úplne jednoduchá taktika, ale nemá šancu - najhorší je ten deathfog, ktorý stále hádže - nie že by mi nejako ublížil, ale ak bojujem v oblasti, kde sú neutrálne postavy tak ich buď zabije alebo sa stanú červenými.
 a potom ak to prežije tak zas invisibility - úplne jednoduchá taktika, ale nemá šancu - najhorší je ten deathfog, ktorý stále hádže - nie že by mi nejako ublížil, ale ak bojujem v oblasti, kde sú neutrálne postavy tak ich buď zabije alebo sa stanú červenými.  Jako je to zábavný prvek, ale příště už ho instalovat nebudu.
 Jako je to zábavný prvek, ale příště už ho instalovat nebudu.