Násilí (nejen) ve hrách, manželství a jiné radosti bytí

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Prostě přiznání je jednímz důkazních úprostředků jako cokoliv jiného. A je na úvaze soudce jakou mu v konkrétním případě poskytne váhu. Divil by ses, ale zvláště v takovýhlech vecech se často stane, že subjektivní pocit vinny převáží nad smyslem pro realitu. Znám případy kdy dítěti ublížil někdo jiný, ale manželka vsugerovala manželovi, že je to jeho chyba. Případně jej umluvila, že mají víc dětí a ona se o ostatní lépe postará...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Vallun: To dává smysl, ale konkrétně jsem o žádném případě neslyšel. Zaznamenals že by to chlap vsugeroval ženské? Zajímalo by mě jestli to funguje i opačně... :think:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

KEBULE píše:Vallun: To dává smysl, ale konkrétně jsem o žádném případě neslyšel. Zaznamenals že by to chlap vsugeroval ženské? Zajímalo by mě jestli to funguje i opačně... :think:
O případu,že by chlap ovlivnil ženu nevím, ale u žen se vyskytují jiné "důvody" typicyk alktační psychoza, PMS atd. Prostě bez hory zanleckých posudků a pečlivé znalosti všech okolnsotí je těžko vynášet ortel, i když bys selským rozumem už stavěl hranici...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria:
Nevidím na tom přihlédnutí k PMS zase nic až tak překvapivého.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Stěžuji si na rodiče :evil: - vyhodili mi moji vagabunďáckou mikinu, :cry: nejlepší a nejhezčí co sem měl a nic na tom ani nemění to že věkem utrpěla :snooty:

utrpěl sem velkou ztrátu... :cry: :cry: :cry:

Asi zabiju své rodiče za to že zabili moji mikinu :twisted: :twisted: :twisted:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

kebule: :shock: :shock: :shock: Proboha proč vyhazujou tvoje hadry? :eh:
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

něco podobného udělali rodiče mého kamaráda. Vyhodili mu oblíbenou bundu aby prý nedělal ostudu. Takže když to zjistil, tak hned běžel do popelnice si ji vylovit zpátky. Nevím, jestli byla menší ostuda, když v neděli ráno bosky v pyžamu přehraboval popelnice a posléze si vytáhl bundu, kterou nosil a nebo kdyby nosil prostě obnošenou bundu. :lol:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vanda - něco dost podobného jsem slyšel taky, ale tam to dotčený otec vyřešil ještě rozumněji. Vagabundskému synáčkovi zamkl dveře před nosem a řekl, že tam nesmí dokud z něj nebude slušný člověk... Divili byste se, jak ryhcle se člověk v pijamu a na mraze dá dohromady:)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vallun: To si zase někdo spletl pojmy "rodič" a "majitel otroka", co? :roll:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vampiria píše:Vallun: To si zase někdo spletl pojmy "rodič" a "majitel otroka", co? :roll:
nemyslím si... tam rozhodně nešlo o domácí práce, ale o ne zcela přijatelné postoje obzvláště tvrdohlavého mladíka...

Chápu, že budeš ze svého liberalistického hlediska oponovat, ale nemylsím si, že by rodič byl povinen bezbřeze snášet veškeré manýry svého synáčka...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vallun: Já to nemyslela pracovně, ale v kontextu oblečení - majitel otroka má právo otrokovi nařídit, co bude nosit a případně jej vyhodit na mráz, dokud se tak neobleče, ale tohle udělat coby rodič potomkovi, to je poněkud divné. Hlavně proto, že rodičům houby po tom, co potomek nosí, pokud to tedy není roucho Adamovo, to je, tuším, přestupek.

A ty ne zcela přijatelné postoje by mne tedy zajímaly. :twisted: Copak, synek kouřil trávu a nosil dredy?
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vampiria: ono nešlo (jenom) o oblečení... A souhlasím,že u dredů a trávy (byť obé považuji za ...:) by to bylo přehnané, ale tohle bylo horší... šlo především o CDčka zakázaných rasistických kapel, neonacisitcké "insignie" a pod. :/
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Vallun píše:Vampiria: ono nešlo (jenom) o oblečení... A souhlasím,že u dredů a trávy (byť obé považuji za ...:) by to bylo přehnané, ale tohle bylo horší... šlo především o CDčka zakázaných rasistických kapel, neonacisitcké "insignie" a pod. :/
Aha, tak to si chce příště ujasnit pojmy, protože tenhle chlapec by z označení "vagabund" asi moc nadšený nebyl... ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vallun: To si asi venku leštil boty a přišíval knoflíky na bombera jak vzteklý, aby nebyl za houmlesáka, co? :mrgreen:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Hamster píše:
Vallun píše:Vampiria: ono nešlo (jenom) o oblečení... A souhlasím,že u dredů a trávy (byť obé považuji za ...:) by to bylo přehnané, ale tohle bylo horší... šlo především o CDčka zakázaných rasistických kapel, neonacisitcké "insignie" a pod. :/
Aha, tak to si chce příště ujasnit pojmy, protože tenhle chlapec by z označení "vagabund" asi moc nadšený nebyl... ;-)
já vím:) nicméně vzhledem k tomu, že nemám rád technoanarchisty, nácky a rasisty úplně stejně, tak je házím do jednoho pytle:) alespoň co se týče obecných otázek...

EDIT: Vampi - no, to nevím, já to sylšel jen z druhé ruky, prý šlo hlavně o CDčka oněch velmi nevhodných kapel, nacistickou vlajku a nějaké protičernošské a proticikánské nálepky a plakáty... (uznávám,že ten příklad je někde trochu jinde, nicméně bych chtěl vyjádřit hlavně to, že děti, dokud žijí u rodičů, by měli alespoň přimeřeně poslouchat a pokud dělají rodičm fakt ostudu, tak se to dotýká i svobody oněch rodičů...)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“