po tom, co jsem jí zkonzumoval půlku zásoby čokolády
Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: Už jsem jí to odpustil. Ale za cenu bolestivého bojování mého flegmatického já s tím sadistickým
(asi jako Glum)
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je ovšem silně individuální a rozhodně to není pravidlem.Tafif píše:Frosty: Základní problém nejspíš bude v tom, že ve čtrnácti disponuješ vejcem nepoměrně menší silou, než v pětadvaceti.
V Tvém podání by to mohlo být něco jako zkouška dospělosti...
''Dokud v jedné ruce bez použití palce nerozmačkneš vajíčko - nejsi chlap'' :D .....(njn - když zrušili ZVS
EDIT:
mno já spíše narážel na to, že ne každý 25i-letý musí mít nutně větší sílu než 14i-letý ;)Tafif píše:Frosty: Ovšem budeme-li vycházet ze statistického měření...Je nepravděpodobné, že bys ve 25 nedisponoval větší silou než ve 14
Jinak je to ale skutečně spíše otázka 'grifu' než síly
Naposledy upravil(a) Frosty dne 19.3.2007 18:19, celkem upraveno 2 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: To mi připomíná zkoušku dospělosti u Masajů. Tam musí mladík stát tušímže týden na několikametrovém kůlu na jedné noze. A zbytek vesnice měl dovoleno ho všemožně vyrušovat.
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
Mačkání vajec fakt není o síle:) Já mám Eružel ruce docela dost slabé, a stejně se to daří, jde spíš o to, kam prstama nasměruješ působení sil;)
Jinak si stěžuji na bezohledné spolucestující, co cestují v autobusech v péřkovách a podobných vzdušných pytlích, sednou si bez zeptání vedle vás a proudem sutdeného vzduchu ze stlačené peřovky vás probudí ze zalsouženého spánku. Mimochodme, nesvlékat is bundu na cestu autobusem je docela dost nezdravé;)
Jinak si stěžuji na bezohledné spolucestující, co cestují v autobusech v péřkovách a podobných vzdušných pytlích, sednou si bez zeptání vedle vás a proudem sutdeného vzduchu ze stlačené peřovky vás probudí ze zalsouženého spánku. Mimochodme, nesvlékat is bundu na cestu autobusem je docela dost nezdravé;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c - Autobusy o kterých mluvím já, jsou vytápěné. Navíc zrovna z Jihlavy není problém si vybrat kvalitní spoj do Prahy...:)
yenn - to sice ano, ale ne vždy se tyto případy vyskytnou naráz... navíc trošku men probere vůbec pohyb vedle mne, ovšem proud studeného vzduchu mne vzbudí úplně:(
yenn - to sice ano, ale ne vždy se tyto případy vyskytnou naráz... navíc trošku men probere vůbec pohyb vedle mne, ovšem proud studeného vzduchu mne vzbudí úplně:(
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vallun: Pokud narážíš na SA, tak hodně štěstí s nalezením místa v pondělí ráno, pokud nečíháš dlouhou dobu (týdny) dopředu. Ale neříkám, že není problém najít dobrý spoj - jen se prostě občas menší problém vyskytne...
V drtivé většině případů (tj. ty vymrzlé busy nebo vlaky) pochopitelně v zimní bundě nejezdím
V drtivé většině případů (tj. ty vymrzlé busy nebo vlaky) pochopitelně v zimní bundě nejezdím
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
S touto eventualitou naneštěstí nemám velké zkušenosti a nutno dodat, že bych se s nevytápěnými autobusy/vlaky rád střetával častěji. Jsou mi mnohem milejší než ty přetopenésevencreature píše:Zkus si někdy v zimě jet z Jihlavy do Prahy nevytápěným autobusem
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nemohu opět nevzpomenout mou loňskou více než 4 hodinovou cestu z Kroměříže ve 4 ráno, kdy venku bylo - 20 a v autobuse s nefungujícím topením - 10.yenn píše:...nutno dodat, že bych se s nevytápěnými autobusy/vlaky rád střetával častěji. Jsou mi mnohem milejší než ty přetopené
------> Jsi si jistý?
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Ajantis: Taky znám takové cestování. A ještě je fajn když neseženeš flek a musíš se držet trubky ke které ti přimrzají prstíky...
A co se týče třeba přetopených vlaků není nic snažšího než si vyvětrat a srazit teplotu...
A ještě si chci stěžovat na zk...za.... sníh páč je zkratka do rachoty neprůchodná a neprůjezdna...
A co se týče třeba přetopených vlaků není nic snažšího než si vyvětrat a srazit teplotu...
A ještě si chci stěžovat na zk...za.... sníh páč je zkratka do rachoty neprůchodná a neprůjezdna...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...