Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vlasák: Nedopečené brambory jsem už jedla..řekněme, že znám lepší věci;) a najít si chvíli - vytáhnu bramboru, hryznu a když není vyloženě nedopečená, tak to vytáhnu. A právě proto musí být všechny pokud možno aspoň částečně stejné:)

Yachiko: Mi to připomnělo "běžný prací prášek" :lol:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yachiko píše:Bežná chili omáčka akú kúpiš hocikde v obchode... v podstate tu inú ako "bežnú" nedostaneš...
Takhle je to úplně se vším - s bolognskou omáčkou na špagety, s tortellinami, lasagnemi... To, co koupíš tady, jsou "jen" laciné napodobeniny
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vampria: :lol:
Ajantis: njn, problém je so všetkým... konkrétne tieto chili omáčky-napodobeniny imho chutia ako mix šumivého pomarančového multivitamínu s paradajkovým pretalakom a všetko rozriedime vodou... ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

a jo...já dnes vařila záchrannou kuřecí polévku :lol: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

teď jsem si vzpomněl na jídlo bez kterého bych asi už dávno zemřel hlady, nechápu jak je možné že jsem si na něj nevzpomněl dřív - nudle :!:
ať už je to Bistro od Vitany, Nudlová fantazie od Knorru a nebo ty od ťamanů za 2 koruny, dá se z toho najíst, není to drahé a příprava je minimální (stačí rychlovarná konvice, talíř a asi minuta času)
není to sice pečené kuře, ale vždycky mám doma několik do zásoby protože nikdy nevím kdy dostanu hlad (a když v neděli večer zjistíte že máte prázdnou lednici a váš žaludek už začíná trávit sám sebe tak je to k nezaplacení :-P )
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hm...kdysi jsem ten pocit znala důvěrně....lednice prázdná, peněženka taky, do výplaty daleko...záchranou byl balík máslových sušenek (tři sušenky denně)a kafe... 8-) ;-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

nj, asijské polévky ze sáčku, to je kategorie jídla sama pro sebe, kdo nikdy neměl, ať se přizná, vsadím se, že nikdo takový tu snad ani není
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN: Jj :!: :lol:
Právě dnes jsem byl v Kauflandu nakupovat tyhle skvělé vychytávky. Nejradši mám onu Nudlovou fantasii od Knorru, ale dobré jsou všechny ;-) Bohužel se taky člověku jednou omrzí, netuším, co budu jíst ve třeťáku... :-? Asi Vampiriiny brambory :-)
A dokonce jsem koupil pár pokročilých verzí - asijské Bistro nudle v kelímku ;-)
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 3.4.2006 23:18, celkem upraveno 1 x.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

já jím nejradši ty Bistra (ne v kelímku, tady v Albertovi jsem je neviděl a ani nevím kolik stojí?)
ty od Knorru jsou dražší a chutnaj stejně, takže je většinou neberu ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

SiNuHeT píše:nj, asijské polévky ze sáčku, to je kategorie jídla sama pro sebe, kdo nikdy neměl, ať se přizná, vsadím se, že nikdo takový tu snad ani není
Já se hrdě přiznávám.., že si jich občas rád dávám dvojtou porci :!: :twisted: ;-)

EDIT: Bistra v kelímku jsem měl a snad všechny druhy mi opravdu chutnali - důležitý ale je POŘÁDNĚ to s vodou promíchat.. :drool:
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 3.4.2006 23:24, celkem upraveno 1 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN píše:ty od Knorru jsou dražší a chutnaj stejně, takže je většinou neberu ;-)
Tohle je pravda. Já se zatím spíš sugestivně přesvědčuji, že když jsou dražší, *musí* bý tlepší :oops: Ale u nás v blízko-kolejní Delvitě je naštěstí nemají, takže ušetřím ;-)
Ta Bistra v kelímku stojí 20kč, ale zatím jsem je nejedl. Podám referát v průběhu týdne ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Instantní polévky (a jídla vůbec), ach kdyby neexistovaly, dnes již mne není :angel: ! Je to jedno ze základních "survival" jídel. Bez instantních polévek by se neobešla žádná vědecká expedice, či kosmický výzkum. Měl by se jim postavit pomník 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis píše:Tohle je pravda. Já se zatím spíš sugestivně přesvědčuji, že když jsou dražší, *musí* bý tlepší :oops: Ta Bistra v kelímku stojí 20kč, ale zatím jsem je nejedl. Podám referát v průběhu týdne ;-)
Obrázek
Tomu říkáš studentská strava? :shock: Nechápu, proč radši nechodíš na oběd :roll:

P.S. O koupi instatní polévky, která je dražší než 5 Kč bych neuvažoval ani ve snu 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:Tomu říkáš studentská strava? :shock: Nechápu, proč radši nechodíš na oběd :roll:
Já chodím na oběd ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis: Aha, to jsem nějak nezaregistroval :oops: Na obědy jsem rezignoval poměrně brzo - je to moc časově náročné (jednodušší to pro mě bylo nahradit nějakou alternativou - pečivo a tak) :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“