Průšvihy a zážitky ze školy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Vampiria: To bych chtěl taky takovýho učitela. My máme takovou k*ávu, že to svět neviděl. Jelikož je na škole nová a minulá učitelka ignorovala taháky a většinu času jsme dělali pokusy, tak nic neumíme, ta nová s toho nervuje a navíc píšem pořád písemky.
S chemie je teď nejtěžší předmět.
S chemie je teď nejtěžší předmět.
Zlodějovou školou je sám život. Hřbitovy jsou plné těch, kteří propadli u zkoušek.

- Swashbuckler
- Sigilan
Geralt:
A taky bych mohl přispět svojí historkou do mlýna. Na průmce v 1. ročníku 1 měsíc. Jdeme z kámošem těsně na osmou a vesele si kouřime, když dojdeme ke vchodu, začne zvonit na hodinu, já řikám "v klidu to dokouřime a dem" a kámoš, že jo. Hned potom, co jsem to řekl vybafla školnice a čumí. Já řikám "dobrý ráno, mohla byste nám nechat otevřeno, že jen co to dokouřime, tak jdem". Vykulila oči a prej "vaše jména, to se bude řešit", Já na to "jsem Petr Klábosek" a kámoš se hned chyt, prej "Robert Jágr" Bába na to - to se bude řešit. Sotva jsme zalezli do třídy, ve školnim rozhlase zní "Klobásek a Jágr, nechť se urychleně dostaví do ředitelny" Ve třídě náramná zábava.
Ale abych to dopověděl dokonce. On k nám do školy fakt nějakej Klábosek chodil a málem dostal neoprávněně 2 z chování, kterou mi jsme nakonec dostali, taky neoprávněně, jelikož si nás bába pamatovala a druhý den udala.
Jinak byl taky dobrej týpek na češtinu na nástavbě. "U mě na hodině se bude mluvit jen spisovně a jen tehdy, když žáka vyvolám, a rád bych vám zdělil, že u mě projde ročník jen třetina žáků", načež se všichni začali řechtat a někdo v zadu zahřval "Di doprdele". a učitel na to "Tak tady v tom ročníku neprojde nikdo".

A taky bych mohl přispět svojí historkou do mlýna. Na průmce v 1. ročníku 1 měsíc. Jdeme z kámošem těsně na osmou a vesele si kouřime, když dojdeme ke vchodu, začne zvonit na hodinu, já řikám "v klidu to dokouřime a dem" a kámoš, že jo. Hned potom, co jsem to řekl vybafla školnice a čumí. Já řikám "dobrý ráno, mohla byste nám nechat otevřeno, že jen co to dokouřime, tak jdem". Vykulila oči a prej "vaše jména, to se bude řešit", Já na to "jsem Petr Klábosek" a kámoš se hned chyt, prej "Robert Jágr" Bába na to - to se bude řešit. Sotva jsme zalezli do třídy, ve školnim rozhlase zní "Klobásek a Jágr, nechť se urychleně dostaví do ředitelny" Ve třídě náramná zábava.
Ale abych to dopověděl dokonce. On k nám do školy fakt nějakej Klábosek chodil a málem dostal neoprávněně 2 z chování, kterou mi jsme nakonec dostali, taky neoprávněně, jelikož si nás bába pamatovala a druhý den udala.
Jinak byl taky dobrej týpek na češtinu na nástavbě. "U mě na hodině se bude mluvit jen spisovně a jen tehdy, když žáka vyvolám, a rád bych vám zdělil, že u mě projde ročník jen třetina žáků", načež se všichni začali řechtat a někdo v zadu zahřval "Di doprdele". a učitel na to "Tak tady v tom ročníku neprojde nikdo".
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
největší sranda ve škole asi je s naší učitelkou na děják apsolutní pi*a.jednou přišla na hodinu a začala si stěžovat jak ji nějaká holka POBLILA před jídelnou no asi si dokážete představit jak se naše řída zachovala-všichni komlet chcípaj smíchy
nabo sme vomylem spustili hasiák na chodbě a jen díky třídní sme to nemuseli platit

Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jak to tak sleduju, tak z chemie je nejvíc zážitků
Třeba mě dostalo, jak nám chemikářka občas donese nějakou sloučeninu na ukázku a jednou nám tak donesla v rámci vyučování nějaké kyseliny (pochopitelně v lahvích, že
). Hrozně se mi líbilo, že potom chodila po třídě a dávala nám přičichnout, ačkoliv se na láhvi skvěla nálepka s lebkou 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

La premiére va devant
La premiére va devant
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Někdy mi ale fakta, která nám předkládá, hlava nebere. Jak může vědět, že některý plyn je bez chuti, když "v chemii zásadně nic neochutnáváme" ?

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Z chemie si vzpomínám na základku, kdy nám učitelka do hodiny donesla ve zkumavkách nějakou kyselinu a jeden spolužák jednu z těch zkumavek šlohnul (že s ní bude doma dělat pokusy).
Jenže mu ta kyselina prožrala všechno čím se tu zkumavku pokoušel ucpat a tak ji musel vylít do záchodu
na střední jsme měli chemii jen jako okrajový předmět, takže podobně veselých zážitků moc nemám (já se tam na tu chemii vlastně ani nikdy neučil, všechny písemky jsem opsal ze sešitu
)
Jenže mu ta kyselina prožrala všechno čím se tu zkumavku pokoušel ucpat a tak ji musel vylít do záchodu

na střední jsme měli chemii jen jako okrajový předmět, takže podobně veselých zážitků moc nemám (já se tam na tu chemii vlastně ani nikdy neučil, všechny písemky jsem opsal ze sešitu

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
U nás učitelka většinu těch pitomostí, co vyrábí v hodinách chemie, vylívá na holčičích záchodech
Nejhorší je, když se rozhodne, že bude vyrábět sulfan - to je potom smradu po celé škole, že by člověk padl 

- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neferit píše:U nás učitelka většinu těch pitomostí, co vyrábí v hodinách chemie, vylívá na holčičích záchodechNejhorší je, když se rozhodne, že bude vyrábět sulfan - to je potom smradu po celé škole, že by člověk padl

La premiére va devant
La premiére va devant
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: No, nějak si nejsem jistá, jestli se něco jako plynová maska na škole vůbec vyskytuje 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Heh, no, nemusíš se snažit něco ochutnat, abys to ochutnalaNeferit píše:Jak může vědět, že některý plyn je bez chuti, když "v chemii zásadně nic neochutnáváme" ?![]()

Někdy bych ti přál zažít den v organické laborce - člověk večer odchází pěkně vyfetovanej a vůně rozpouštědel je cítit ještě v metru

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
pamatuju jednou nám učitel chctěl ukázat, jak vybuchuje vodík... nabral do plechovky se zacpanou dírkou a řekl: hučíne, poď to zapálit." pak se vzdálil, já vemu špejli, zapálím, a odzátkuju. ten výbuch ste měli vidět
celá třída se lekla a pak se spustil potlesk.... užil sem si svých 5 vteřin slávy... náš chemikář byl děsnej borec. s ním sme si užili nehorázně srandy.
taky jednou v češtině... naše "milovaná" p. uč. nováková zrovna něco vysvětlovata a nemohla to ze sebe dostat: "ono to se pak vystř...,vytř... vystříbří..." a já naprosto v klidu bez hlášení řeknu: "vytříbí". to byla docela stěra pro takovou krávu. měli ste vidět její xicht...

taky jednou v češtině... naše "milovaná" p. uč. nováková zrovna něco vysvětlovata a nemohla to ze sebe dostat: "ono to se pak vystř...,vytř... vystříbří..." a já naprosto v klidu bez hlášení řeknu: "vytříbí". to byla docela stěra pro takovou krávu. měli ste vidět její xicht...

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu