Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Elessar píše:ked sme pri tej hudbe, tak sa postazujem, ze ked si niekedy xcem na basgitare zahrat Another Brick in the Wall, tak ju musim v kuse preladovat, a kedze ladenie strun ma podobnu vlastnost ako vodovodne kohutiky (resp. nikdy to nejde nastavit idealne), ladenie sa meni na pekelnu skusku trpezlivosti.... A potom este ladenie naspat- to je sice krapet lahsie, ale zase tu dobu uz mam nervy vycerpane na dva roky dopredu, takze.... hm, neradim nikomu sa vtedu ku mne priblizovat :)
To mi připomíná, jak jsme jednou ve škole cvičili něco na nějaký vystoupení. Hraju něco na housle a přede mnou stojí jedna spolužačka, která mi z nedostatku jiné zábavy hrábla do kolíků u houslí - a úplně šíleným způsobem mi povolila déčko. Takhle jsem už dlouho na nikoho nevyletěla, ale v tu chvíli jsem na ni zaječela a po celou tu dobu, co jsem se housle snažila naladit aspoň takovým způsobem, aby na to šlo hrát, jsem po ní vrhala vražedné pohledy :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Nef- heh, mne raz na jednom koncerte na spanielke praskla struna... :) to bolo vesele...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Neferit píše:Koveras: nj, jen se směj, jenže já svoje prsty potřebuju v pořádku :-(
Taky si potřebují odpočinout ne? Nechtěj vidět moje prsty... :-(
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:
Ave píše:Hraješ na klavír?
Né, na housle ;-) (a to mi připomíná, že teď mám s rukama jeden šok za druhým - minimálně před týdnem to bylo tak, že mi tatík málem přirazil ruku ve dveřích :-? ... teď se jenom lekám toho, co to bude teďka :roll: )
Na housle?No páni :shock: .Já jsem hrála čtyři roky na klavír ale nebavilo mě to.Na tohle bych si ani netroufla
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ave: No a vidíš, já na housle hraju desátej rok a kupodivu mě to ještě furt baví :lol: 8-)

Koveras: To jo, stejně jako já po dnešní kombinaci tělocvik + izraelské tance :-) . Nakonec to ale vypadá, že se puchýř na palci nejspíš konat nebude :-D

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Ave: No a vidíš, já na housle hraju desátej rok a kupodivu mě to ještě furt baví :lol: 8-)
Zvláštní to člověk.Šťastný to člověk. :lol:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Holt niekto je hudobny fanatik (ako ja...) Len keby som nexcel byt okamzite byt Roger Waters krizeny s Johnom Paulom Jonesom se spetkou Jimmyho Paga a cvicil bych kapanek vic... :lol:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Stěžuji si na to, že mi za včerejšek zmizelo asi 130 příspěvků - teď si připadám, jako kdybych tady nějak nehorázně spamoval.. :-(
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Nejak mi nedochazi, co vam na tom tolik vadi... To uz je tak 3. clovek, co si stezuje na to, ze mu zmizly prispevky...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

necrotising_ píše:Nejak mi nedochazi, co vam na tom tolik vadi... To uz je tak 3. clovek, co si stezuje na to, ze mu zmizly prispevky...
To víš - všichni se tak snažili... :-P

necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Spammeri se projevuji :-P . To ja vubec nesleduji, kolik mam prispevku :).
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

necrositing: Nejde o příspěvky, ale o ten pocit - každýmu je sice jasný, že fórum není chat, ale já se teď pomalu bojím něco napsat.. :-?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

necrotising_: (proč máš vlastně na konci nicku to podtržítko?) Taky na Sigilu nějak nesleduju počet příspěvků - takže je mi nějaké mazání celkem volné :-D (pokud to teda nemusím promazávat ručně v nějakém rozsáhlém threadu).

KOFi: Nemusíš se bát :wink: 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

@7c: Je to vlastne kvuli xchatu... V dobe, kdy jsem si tam zakladal nick, tak uz tam nejaky necrotising byl ( :shock: ), tak jsem tam musel neco pridat. Podtrzitko vyhralo, vypada nej :).

Sry za OT.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

necrotising_ píše:@7c: Je to vlastne kvuli xchatu... V dobe, kdy jsem si tam zakladal nick, tak uz tam nejaky necrotising byl ( :shock: ), tak jsem tam musel neco pridat. Podtrzitko vyhralo, vypada nej :).

Sry za OT.
No prosim! Ospravedlnovanie sa za OT! A potom, ze dabusovia a ine prisery nerozsiruju strach a hrozu! :lol:

sry za OT, pardon dabusovia a britvy pani, ponukam Vam svoju dusu, len mi nevymazte prispevky! :lol: ;-)
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 29.1.2006 14:24, celkem upraveno 2 x.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“