Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Četl sem , že v dalším díle chce nechat někoho dalšího zabít . Myslim si že Hagrida bylo tam něco o něm.
Je to jeden z mejch oblíbenejch postav. Ale všichni zas říkaj, že tenhle bude poslední a prej tam umře Harry. Tak nevím je to prostě záhada 
Naposledy upravil(a) LORD celadrius dne 28.10.2006 19:02, celkem upraveno 2 x.
Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Řím taky nepostavili za densevencreature píše:Neferit: Hlavně jí trvá pěkně dlouho, než napíše další díl![]()
2 celadrius: Musí tam někoho zabít, aby si splnila kvótu mrtvol na jeden díl
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Harry Poter už IMHO neni moc knížka pro malý děti jak to bylo na začátku. Ale tim že má takovou temnou atmosféru tak je lepší než ty první díly.
BTW: Když sem tu 6ku dostal tak sem v 16:00 začal číst a v 02:15 sem to dočet.
A teď momentálně čtu Nauto.
BTW: Když sem tu 6ku dostal tak sem v 16:00 začal číst a v 02:15 sem to dočet.
A teď momentálně čtu Nauto.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, kolik měla čtverka (Ohnivý pohár), ale tu jsem zvládla v přibližně stejném čase a pamatovala jsem si to docela přesněAdieu píše:wosmahl: 530 stran za 615 minut? Pamatuješ si z toho něco?
Neferit: Však já tomu věřím, že se to stihnout dá. Právě že mě zajímalo, jestli to na člověka stejně zapůsobí a uvízne mu z toho něco v hlavě... Já vždy nasávám atmosféru, pomaloučku si ji vychutnávám a čtu stejně rychle, jako v mé fantazii postavy mluví a kdybych to četl co nejrychleji, tak bych měl pocit, že jsem se o něco ochudil... Njn, tisíc lidí, tisíc chutí. 
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Hí, tak to já jsem nervózní tak dlouho, dokud knihu, která mě zaujala, urychleně nepřečtuAdieu píše:Neferit: Však já tomu věřím, že se to stihnout dá. Právě že mě zajímalo, jestli to na člověka stejně zapůsobí a uvízne mu z toho něco v hlavě... Já vždy nasávám atmosféru, pomaloučku si ji vychutnávám a čtu stejně rychle, jako v mé fantazii postavy mluví a kdybych to četl co nejrychleji, tak bych měl pocit, že jsem se o něco ochudil... Njn, tisíc lidí, tisíc chutí.
Tak mmntalne ctu potreti Barvu Kouzel od Pratchetta... Hlavne proto, ze v praci nemam nic lepsiho na praci. Navic se blizej Vanoce a sestra je Pratchettova fanynka tak nebude tezky koupit neco z toho co ji chybi... Pekne ji koupim ty prvni dily co nema abych to mohl cist pekne za sebou :P. Zrovna vcera sem ji k svatku kupoval Caropravnost :)
AlmSiVi: Jj, četl jsem Měsíční zahrady. Pokud bych mluvil o celé sáze, tak bych přeci napsal Malazská kniha padlých.
Erikssonův svět ani postavy se mi jednoduše nelíbí a před tou mně tak vzdálenou angloamerickou fantasy dám přednost Sapkowskému, který ve mně aspoň dokáže vyvolat nějaké emoce.
Erikssonův svět ani postavy se mi jednoduše nelíbí a před tou mně tak vzdálenou angloamerickou fantasy dám přednost Sapkowskému, který ve mně aspoň dokáže vyvolat nějaké emoce.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To jo, až na pár opravdu napínavých okamžiků mi to připadalo jak nějaká telenovelaAlieN píše:Adieu: Takhle rychlé čtení většinou není problém, obzvlášť u Harry Pottera což je extrémně jednoduchá kniha (a zároveň velice čtivá)
Pozdější díly se mi líbí víc (5 je asi nejlepší), ale třeba u té šestky jsem měl občas pocit že čtu dívčí román.