To néMCZ píše:Jakože jestli nemám rakovinu, jo?![]()

Moderátoři: Sadako, sevencreature
To néMCZ píše:Jakože jestli nemám rakovinu, jo?![]()
Mléko je každopádně v pohodě - moje denní spotřeba je tak minimálně litr (někdy 2 i víc)Frosty píše:To se jednou hlásá - pijte mléko, budete zdravý až kam....v zápětí - tak néé, všechno špatně - mléko vás v podstatě oslabuje.....a takových ''zaručených'' zpráv o všech možných pokrmech je
JJ, však na ty zprávy taky z vysoka kašlu a konzumuji své oblíbené pokrmy dálsevencreature píše:Mléko je každopádně v pohodě - moje denní spotřeba je tak minimálně litr (někdy 2 i víc)Frosty píše:To se jednou hlásá - pijte mléko, budete zdravý až kam....v zápětí - tak néé, všechno špatně - mléko vás v podstatě oslabuje.....a takových ''zaručených'' zpráv o všech možných pokrmech je![]()
Co se jídla týče, tak jsi jako já přes kopírákSaruman píše:Od narození trpím na slabý žaludek, takže většinu problémových jídel u mě doprovází dosti rozporuplná trávící reakce. Neholduji tedy těžkým masům, fast foodům, obžerství, potažmo skoro celé české, americké i německé kuchyni...
Naopak mám rád kuchyni italskou, čínskou, japonskou, slovenskou a vegetariánskou. Pokud je jídlo dostatečné lehké na strávení a zároveň i chutné, jsem úplně spokojen.
Jediné výjimky u mě tvoří sladké pečivo a sladkosti. Zbožňuji bábovky, záviny, bublaniny, koláče, šátečký i točenky a stejně tak čokolády - hlavně Kinder a bílou - , bonbóny, lentilky, gumové medvídky, tyčinky, nanuky, zmrzliny, bonboniéry a ještě mnoho dalšího. Sice se zle podepsaly na mém pochroumaném zdraví, ale to mě vůbec nezajímá...
No a co krůtí? Takový krůtí řízeček, brambůrky, pěkně omastit.....Vampiria píše:KOFi: Občas jím i kuře. Ale jiné maso ne. Prostě mi nechutná a hlavně nedělá dobře na žaludek.