...KOFi píše:Neferit: Kašli na to - ve Švýcarsku jsou stejně jenom banky, hodinky a čokolády..![]()
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
alexa píše:...a banky...no, pokud v nich nemáš miliony...tak jsou všude stejný...
Tímto si stěžuji na bankovnictví v ČR, jelikož se bojím i to málo co mám někam dát
Naposledy upravil(a) Frosty dne 2.3.2006 13:19, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Protože se to musí platitalexa píše:ak to?
EDIT: A taky zase probíhají opravy
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Zkus se zeptat naší němčinářkyElessar píše:No ale v Svycarsku je este utopia, cistota, neutralita a Alpy.... Jedina nevyhoda je idiotsky jazyk, ale je to len skvrna na uzasnej dokonalosti Svycarska.... Nef, mozem to zobrat za teba?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, pokud máte někdo přebytečné zásoby Zyklonu B, měla bych o ně zájem...psychopati by neměli volně pobíhat..a hlavně by neměli otravovat život ostatním 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takhle nějak vypadam po tréninku
Já si na nic nestěžuju,s tělocvikářem si tykam, takže v poho,...snad jen naše fyzikářka, to je baba, tipuju přes 65 let, nechce a nechce umřít(nebo aspoň do důchodu) prudí nás už 6 let, známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-.
Já si na nic nestěžuju,s tělocvikářem si tykam, takže v poho,...snad jen naše fyzikářka, to je baba, tipuju přes 65 let, nechce a nechce umřít(nebo aspoň do důchodu) prudí nás už 6 let, známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takhle nás celé roky hodnotil náš fyzikář, ale nemůžu říct, že by nás nic nenaučil, a aspoň si člověk zvykne, že musí být pečlivý.... Bez správného výsledku to opravdu ve fyzice/matematice nemá cenu.michy píše:...snad jen naše fyzikářka....známkuje systémem 1-3-5, máš někde malou chybu ve výpočtu, ale všechno ostatní správně?No, tak to máš za 5 nebo spíš za 5-.
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
já si v teláku taky dycky neco udelam.michy píše:Takhle nějak vypadam po tréninku![]()
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
velice mi pripominas jednu spoluzacku... i tvuj avatar je ji docela podobnej.Ave píše:Já néé,heč.Jsem osvobozena doktorkou od těláku a v pátek jezdím ze školy díky tomu už kolem půl jedenáctý
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu