Mňamky anebo oblíbená jídla

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Saruman: svinstvo? Ale no tak, k Jesence jen s úctou ;-) BTW viděl jste někdo vlastně vůbec Jesenku používat, jak skutečně její účel praví - tj. vážně jako dochucovadlo? 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Já jejím přičiněním kdysi málem dostal cukrovku, takže jsem na ní ještě trochu naštvaný...

Vlasák: Kdysi jsem ji tak jednou použil, ale za moc to nestalo a tak jsem raději zbytek hned poctivě vysál...
Sakra, škoda že už mi zavřeli obchod. :-D
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Cozzinnni - na to že jsi poznal jen jedno granko se dá říct jen jedno: "Jseš ještě mladej". Ale nenech se tím zdeptat. Každý je na něco mladej a na něco starej.

Cesare - planetárik Fruti, co zachraňoval před zkázou zuby celým civilizacím? Roky jsem si schovával krabičky s různými příběhy. A jeden můj spolužák si ji mazal na rohlíky. Lidé mají různé chutě.

Saruman - Jesenku a lít do kafe? Nebo kdo to napsal, Jé to byl Vlasák, promiň Sarumane. Naštěstí neznám nikoho kdo by se dopustil takové svatokrádeže. Pikao, Salko a Jesenka to je nejlepší zkratka k cukrovce a nadváze. Je to prostě bašta.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Neferit Sr.: počkat, ty jsi na Tutti-Frutti narazil na víc příběhů? Já tam za celou svou dětskou káriéru měl, neklame-li mě paměť, pořád jen ten jeden :-P

Jesenku do kafe právě neliju, jen mě zajímalo, jestli ji tak někdo používá - já to nikdy neviděl ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Poslušně hlásím, že už jsem párkrát Jesenku použil i jinak, než k vysátí:)

Když jsme jezdili s oddílem na výlety, tak někdy byla echt zima a mne normální alkohol přišel takovej moc hořkej...:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Se nestačím divit, kolik lidí se živilo pastou. Já si vzpominám, že jsme se jednou s kámoškama svěřovaly se svou černou minulostí a jak jsem vytáhla to s tou pastou, tak byly v šoku a málem jsem měla po kamarádkách :-D
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tuti Fruti si taky pamatuju, to bývala moje oblíbená pasta :-)
A Jesenku jsem měl rád samozřejmě taky, ale teď už ji nijak zvlášť nemusím.
Neferit Sr.
Sigilan

Vlasák - já měl schované tři komiksy -jeden o jezení koláčů, tedy jako závod, druhý byl o záchraně planety která si nečistila zuby a tak je měla vykotlané, že místo práce jen skuhrali a ten třetí si bohužel nepamatuji.
Už je to dávno.

Vallun - první větou jsi mě vyděsil :evil: druhou jsi se rehabilitoval :-D , milost udělena :-D

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Vallun - první větou jsi mě vyděsil :evil: druhou jsi se rehabilitoval :-D , milost udělena :-D
Děkuji, ó nejvyšší:)

Dokonce jsem pro vás vyhrabal z kroniky recept, pokud by to náhodou někoho zajímalo :twisted: To se veme Jesenka a trocha horké vody, Jesenka se naředí na polotekutější stav a přidá se tolik rumu nebo griotky, kolik kdo snese.

V DDMku v Želvím Brodku jsme to dělali s echt višňovou griotkou a bylo to moc mňam;)

EDIT: tak mne napadá, že dole v Eurestu Jesenku mají...;) Sice jsem chtěl hubnout, ale chutě jsou chutě... (pozn. griotku nebo rum tam mají taky...ale to už nemusim ...)
Neferit Sr.
Sigilan

Jejdamane, to vypadá na dobrýho hubolepa! Jak moc po tom bolí hlava? Jistě to musí mlsounům velmi chutnat ale to ráno musí být fakt hustý. Tedy pokud se člověk neuhlídá a vypije toho jak kobyla.

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Neferit Sr. píše:Jejdamane, to vypadá na dobrýho hubolepa! Jak moc po tom bolí hlava? Jistě to musí mlsounům velmi chutnat ale to ráno musí být fakt hustý. Tedy pokud se člověk neuhlídá a vypije toho jak kobyla.
Já nevím, jak potom bolí hlava:) my si koupili jen jednu jesenku na osobu a já do ní nalil jednoho nějakého menšího pančáka rumu, a z toho mne ani v těch osmnácti hlava nebolala:) (I když dneska už by možná i to vadilo...)
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Já Jesenku jedině saju :lol: I když mě z toho potom pěkně bolí jazyk :-?
I když než Jesenku radši uvítám Pikao
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Jesenka+rum....to je skoro jako vaječný koňak, když k tomu přihodíte teda ten žloutek... :lol: 8-) asi...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Já jsem ale idiot... Naložil jsem si z lednice večeři a rutinně jsem to šoupl do mikrovlnky... Karbanátky jsou fajn, ale nedošlo mi, že u bramborového salátu to moc dobrý nápad není, takže ho mám horký... :wall:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hamster: Bramborový salát se nejí horký? :shock: To ho asi jím celý život špatně. :-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“