A mnohem raději budu v TV koukat na 2,35 : 1, než na ořezy originálního 2:35 : 1 na polovinu, jak je tomu dnes. Vlastně proti tomuto poměru zobrazení nemohu říct křivého slova, miluji ho.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Jediná škoda, že k nám dodává pouze filmy, knihy a hudbuAjantis píše:Úžasné, TOHLE je internetový obchod s kvalitním servisem!
No jasně - sama jsem na to koukala jak péro z divanu, když jsem viděla téma "I'm Moongaze". Teď se nám jmenuje Insignificant Puppet, viděla jsem ho zatím hlavně na BWL a pak na SHS. Nicméně na příslušné téma link hodit nemůžu, páč to Baronius smazalJab píše:Moongaze se vrátil?![]()
To téma na BWL nemohu najít, hoď mi sím link.
jj, s Amazonem mám každou další objednávkou čím dál pevnější zkušenosti, že si můžu jenom spokojeně frfňat... Sice yenn a jeho Nausika vědí své, ale jinak paráda - na věci, které tam jsou k sehnání, jsem zcela rezignoval s českými netovými obchody. Poškozené obaly ještě po cestě mění za nepoškozené, dobrý servisAjantis píše:Úžasné, TOHLE je internetový obchod s kvalitním servisem!
Spíš ano, vzhledem k tomu, že jsme dělali ty hodiny i přes protisměr, kde přesně v tom místě řidiči právě v protisměru začínají brzdit před ostrou zatáčkou a většina jich tam jezdí dost rychle. Hodnotím to tedy tak, že to ráno mi bylo přáno přežít - ať už od Boha nebo šťastné náhody.Neferit Sr. píše:Měl jsi štěstí? Asi ani ne.
DenodenněSlipKnoT píše:Dnes mám dobrou náladu.
Dnešní den je podivně úspěšnej.
Jako kdybych dnes byl vstřícnější a veselejší než normálně.
Takovej krásnej pocit téměř zničeho, až se začínám bát, že to přestane.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.![]()
Stává se vám tohle občas taky?
Tak to máš dobrý. :)Vlasák píše:DenodenněSlipKnoT píše:Dnes mám dobrou náladu.
Dnešní den je podivně úspěšnej.
Jako kdybych dnes byl vstřícnější a veselejší než normálně.
Takovej krásnej pocit téměř zničeho, až se začínám bát, že to přestane.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.![]()
Stává se vám tohle občas taky?
Pokud nejsem veselý, vstřícný, piju nebo beru drogy, tak to je teprve něco právě špatně![]()