A mnohem raději budu v TV koukat na 2,35 : 1, než na ořezy originálního 2:35 : 1 na polovinu, jak je tomu dnes. Vlastně proti tomuto poměru zobrazení nemohu říct křivého slova, miluji ho.
Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Tak ne, ve skutečnosti je to 2,48 : 1. Jinak pro zájemce je více informací o téhle Masters of Cinema edici Kaidanu zde. Cena: +/- 15 liber.
A mnohem raději budu v TV koukat na 2,35 : 1, než na ořezy originálního 2:35 : 1 na polovinu, jak je tomu dnes. Vlastně proti tomuto poměru zobrazení nemohu říct křivého slova, miluji ho.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrá nálada
Ajantis: Ano, kdo by nemiloval to, jak "efektivně" využívá tohle AR plochy monitoru/televize/projektoru 
Počítám, že pro některé producenty je monitor budoucnosti tohle:
Neříkám, že mi tohle AR nějak pije krev, ale nadšením z něj tedy nesrším. 16:9 je prostě 16:9 (mluvím samozřejmě o nativním AR a u nových filmů, žádné ořezy nebo panscan - u těch starých se toho už asi moc vymyslet nedá, obzvlášť pokud to bylo kamerováno striktně v tom blbém poměru stran), komu se to nelíbí (a potajmu touží po 3:1), ať táhne publikovat na VHS a neotravuje běžné konzumenty elektroniky
Pokud se pletu (a DOUFÁM, že se pletu), tak budu jen rád...
Počítám, že pro některé producenty je monitor budoucnosti tohle:
Neříkám, že mi tohle AR nějak pije krev, ale nadšením z něj tedy nesrším. 16:9 je prostě 16:9 (mluvím samozřejmě o nativním AR a u nových filmů, žádné ořezy nebo panscan - u těch starých se toho už asi moc vymyslet nedá, obzvlášť pokud to bylo kamerováno striktně v tom blbém poměru stran), komu se to nelíbí (a potajmu touží po 3:1), ať táhne publikovat na VHS a neotravuje běžné konzumenty elektroniky
Jediná škoda, že k nám dodává pouze filmy, knihy a hudbuAjantis píše:Úžasné, TOHLE je internetový obchod s kvalitním servisem!
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No jasně - sama jsem na to koukala jak péro z divanu, když jsem viděla téma "I'm Moongaze". Teď se nám jmenuje Insignificant Puppet, viděla jsem ho zatím hlavně na BWL a pak na SHS. Nicméně na příslušné téma link hodit nemůžu, páč to Baronius smazalJab píše:Moongaze se vrátil?![]()
To téma na BWL nemohu najít, hoď mi sím link.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Dnes ráno jsme při cestě do školy autem měli nehodu, řídil můj kamarád a jeho škodárna 120 se roztočila na náledí ve 30 km/h do děsivých hodin a skončili jsme v příkopě. Nikomu se nic nestalo a já si o to víc vážím svého života. Mám dobrou náladu, že jsem stále živý a vím, že nikdy nebudu šetřit na věcech, které mi můžou zachránit život.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No jo 120ka..
Staci blbe podradit a uz se tocis 
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Měl jsi štěstí? Asi ani ne. Ve třicítce se snad ani nemá co stát. Ale na druhou stranu člověk nikdy neví a tak si aspoň připomene že nic nikdo nemá jisté.
Já jsem se za volantem vylekal až k infarktu když jsem zastavil pět metrů za kamionem a tan debil najednou začal couvat, najel na mě a začal mi drtit auto a tlačil mě pozpátku. Jel rychlostí asi tak 5 kiláků ale na ten strach a následnou vděčnost že se mi mimo leknutí nic nestalo nikdy nezapomenu.
Važme si všech karambolů které se nám stanou a poučí nás.
Jinak pro Firkraag-a 120-cítka se do smyku až tak lehko nedostane a pokud ano tak ji zněj lehce vyvedeš.Ale to patří jinam.
Já jsem se za volantem vylekal až k infarktu když jsem zastavil pět metrů za kamionem a tan debil najednou začal couvat, najel na mě a začal mi drtit auto a tlačil mě pozpátku. Jel rychlostí asi tak 5 kiláků ale na ten strach a následnou vděčnost že se mi mimo leknutí nic nestalo nikdy nezapomenu.
Važme si všech karambolů které se nám stanou a poučí nás.
Jinak pro Firkraag-a 120-cítka se do smyku až tak lehko nedostane a pokud ano tak ji zněj lehce vyvedeš.Ale to patří jinam.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Re:
jj, s Amazonem mám každou další objednávkou čím dál pevnější zkušenosti, že si můžu jenom spokojeně frfňat... Sice yenn a jeho Nausika vědí své, ale jinak paráda - na věci, které tam jsou k sehnání, jsem zcela rezignoval s českými netovými obchody. Poškozené obaly ještě po cestě mění za nepoškozené, dobrý servisAjantis píše:Úžasné, TOHLE je internetový obchod s kvalitním servisem!
Jinak mám paradoxně celkem dobrou náladu ze své včerejší snookerové prohry - tedy ne přímo z prohry, ale z toho zápasu
Spíš ano, vzhledem k tomu, že jsme dělali ty hodiny i přes protisměr, kde přesně v tom místě řidiči právě v protisměru začínají brzdit před ostrou zatáčkou a většina jich tam jezdí dost rychle. Hodnotím to tedy tak, že to ráno mi bylo přáno přežít - ať už od Boha nebo šťastné náhody.Neferit Sr. píše:Měl jsi štěstí? Asi ani ne.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit Sr.
- Sigilan
Ať to bylo jak chtělo je dobře že jste Ty i Tví prátelé v pořádku. To jediné se počítá a platí. Ostatní je folklor. 
- Illuminating
- Sigilan
Dnes mám dobrou náladu.
Dnešní den je podivně úspěšnej.
Jako kdybych dnes byl vstřícnější a veselejší než normálně.
Takovej krásnej pocit téměř zničeho, až se začínám bát, že to přestane.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.
Stává se vám tohle občas taky?
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.
SlipKnoT: Vynechal jsi svou denní dávku, mozek prostě na to není zvyklý. Neboj, to přejde. 
- Neferit Sr.
- Sigilan
Pokud se i stane, tak vždy přemýšlímco je špatně. Hlavně pracovně nemám rád moc dobrých zpráv.
DenodenněSlipKnoT píše:Dnes mám dobrou náladu.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.![]()
Pokud nejsem veselý, vstřícný, piju nebo beru drogy, tak to je teprve něco právě špatně
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som si kupil novu klavesnicu(na staru sa mi vylial poldecak a ked som ju chcel vycistit osusit, atd, tak proste nesla voebc), spravil PC(error 22 + odinstaloval som linux) a celkovo, dnesok sa vydaril :)
a ak to Vlasak mysli vazne, tak to u man ej to tiez tak
a ak to Vlasak mysli vazne, tak to u man ej to tiez tak
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Illuminating
- Sigilan
Tak to máš dobrý. :)Vlasák píše:DenodenněSlipKnoT píše:Dnes mám dobrou náladu.
A to jsem vážení nepil ani nebral drogy.![]()
Pokud nejsem veselý, vstřícný, piju nebo beru drogy, tak to je teprve něco právě špatně![]()
U mně je to naopak.