Moderátoři: Sadako, sevencreature
Hehe, vtipné. Jsem kupodivu podobného názoru (až na to, že Tafifův ohyzdný avatar je záležitost čistě kosmetická).Lerek píše:Nejvíce mě otravuje Tafif se svým ohyzdým avatarem. Pak slátanina jménem Vampijantis vzniklá tím, že jedna duše pozřela druhou.
Taktéž souhlas. V mé tabulce by se Vallun nejspíš vůbec nevyskytoval. No popravdě by se v mé tabulce nevyskytoval asi nikdoJab píše:Já bych Valluna nesoudil zase až tak kriticky. Pravda, se spoustou jeho názorů nesouhlasím a občas zklouzává i k jisté demagogii, ale právě odlišný názor mě samotného může obohatit či alespoň vytříbit mé vlastní stanovisko.
Btw existuje takový vtip, kdy banda vědců hledá v temné místnosti kočku, která už dávno utekla. A jediný filosof řve: "Už jí mám". Trochu mi to občas Valluna připomíná.![]()
Osobně považuji za škodnou především ty, kteří nejsou schopni vyjádřit vlastní názor (alespoň trochu inteligentní) a nadto jsou jejich komunikační schopnosti až příliš "obohaceny" nadávkami.
Tohle je moc zajímavá myšlenka... Asi se pod ni podepíšu taky...sevencreature píše:Takže ale, když už to tu je, můj hlas dostává zrůdný a zároveň naivní pokus o přelstění matky přírody. Aneb známé pravidlo už z SS2 - jediný dobrý hybrid je mrtvý hybrid.
Ale kdež - Tafif je král, který žije ve své vlastní kategorii. Ostatní smrtelníci mu nesahají ani na patyAlieN píše:Target: Dobře že ses připomněl, ten tvůj avatar je peklo které hravě překonává všechny škaredé avatary široko daleko