Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, vtipné. Jsem kupodivu podobného názoru (až na to, že Tafifův ohyzdný avatar je záležitost čistě kosmetická).Lerek píše:Nejvíce mě otravuje Tafif se svým ohyzdým avatarem. Pak slátanina jménem Vampijantis vzniklá tím, že jedna duše pozřela druhou.
Taktéž souhlas. V mé tabulce by se Vallun nejspíš vůbec nevyskytoval. No popravdě by se v mé tabulce nevyskytoval asi nikdoJab píše:Já bych Valluna nesoudil zase až tak kriticky. Pravda, se spoustou jeho názorů nesouhlasím a občas zklouzává i k jisté demagogii, ale právě odlišný názor mě samotného může obohatit či alespoň vytříbit mé vlastní stanovisko.
Btw existuje takový vtip, kdy banda vědců hledá v temné místnosti kočku, která už dávno utekla. A jediný filosof řve: "Už jí mám". Trochu mi to občas Valluna připomíná.![]()
Osobně považuji za škodnou především ty, kteří nejsou schopni vyjádřit vlastní názor (alespoň trochu inteligentní) a nadto jsou jejich komunikační schopnosti až příliš "obohaceny" nadávkami.
Takže ale, když už to tu je, můj hlas dostává zrůdný a zároveň naivní pokus o přelstění matky přírody. Aneb známé pravidlo už z SS2 - jediný dobrý hybrid je mrtvý hybrid.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Tohle je moc zajímavá myšlenka... Asi se pod ni podepíšu taky...sevencreature píše:Takže ale, když už to tu je, můj hlas dostává zrůdný a zároveň naivní pokus o přelstění matky přírody. Aneb známé pravidlo už z SS2 - jediný dobrý hybrid je mrtvý hybrid.
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
Potěšilo mě, že se zde nakonec najde i hlas či hlasky, které Valluna nepožadují postavit za úsvitu ke zdi.
Je pravda, že jeho schopnost nepřiznat že i jiný diskutující může mít nebo nedej bože že dokonce má pravdu a jemu se to nelíbí, protože je to v kolizi s jeho viděním světa mě občas uvedou do stavu mírného rozčilení.
Je pravda, že jednou znevažující větou zesměšní i několikahodinovou práci pečlivě sesbíraných a ověřených dat a to jen proto, že on má informace jiné a protože ty jeho jsou pravdivé tak ten druhý sepisoval bláboly. Nikdy ale tyto jeho pravdivé informace nedostaneme k dispozici.
Je pravda že se dokáže pohádat klidně s celým fórem o naprostou a na první pohled viditelnou blbinu.
Na druhé straně jeho sžíravosti mě osobně nutí k pečlivé přípravě některých vstupů. Beru ho jako člověka, který jiný nebude a pro fórum je emocionálním obohacením. Už se těším až se potkáme u Merkavy. To bude randál.
Je pravda, že jeho schopnost nepřiznat že i jiný diskutující může mít nebo nedej bože že dokonce má pravdu a jemu se to nelíbí, protože je to v kolizi s jeho viděním světa mě občas uvedou do stavu mírného rozčilení.
Je pravda, že jednou znevažující větou zesměšní i několikahodinovou práci pečlivě sesbíraných a ověřených dat a to jen proto, že on má informace jiné a protože ty jeho jsou pravdivé tak ten druhý sepisoval bláboly. Nikdy ale tyto jeho pravdivé informace nedostaneme k dispozici.
Je pravda že se dokáže pohádat klidně s celým fórem o naprostou a na první pohled viditelnou blbinu.
Na druhé straně jeho sžíravosti mě osobně nutí k pečlivé přípravě některých vstupů. Beru ho jako člověka, který jiný nebude a pro fórum je emocionálním obohacením. Už se těším až se potkáme u Merkavy. To bude randál.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 7.5.2007 19:28, celkem upraveno 1 x.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Ber to tak že sigilané se díky některým akcím ostříleli a na každou lacinou paranoické prostředí tvořící fabulaci už neskočí. Musíte se více snažit. 
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdež - Tafif je král, který žije ve své vlastní kategorii. Ostatní smrtelníci mu nesahají ani na patyAlieN píše:Target: Dobře že ses připomněl, ten tvůj avatar je peklo které hravě překonává všechny škaredé avatary široko daleko
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.