Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Kdo ze Sigilanů vám leze nejvíc na nervy?

Adieu
3
8%
Arian
2
5%
Hamster
0
Žádná hlasování
cheerleader
12
30%
Idaho
2
5%
Jab
0
Žádná hlasování
KEBULE
3
8%
Lerek
0
Žádná hlasování
Neferit Sr.
1
3%
Sadakantis
8
20%
sevencreature
1
3%
SlipKnoT
4
10%
Vallun
4
10%

Celkem hlasů: 40

Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jako bych z Tvého příspěvku vypozoroval, že nejsi Jabovi příznivě nakloněn :!: Čím si to způsobil :?: Pokud to není tajné sigilské tajemství.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

drake127 píše:Jojo, a nedozvíme se to ani my, takže hlasování je opravdu anonymní (proto se nebojte hlasovat pro Jaba). 8-)
Anonymní...? ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vlasák píše:
drake127 píše:Jojo, a nedozvíme se to ani my, takže hlasování je opravdu anonymní (proto se nebojte hlasovat pro Jaba). 8-)
Anonymní...? ;-)
No, do databáze se ukládá kdo hlasoval a výsledky. Takže zpětně se dopočítáš jen za velmi extrémních podmínek.
Žralok, který štěká, nekouše.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Vlasák píše:
Anonymní...? ;-)
ššš :shhh:

Někteří uživatelé holt začnou mizet, až si provedeme vlastní vyhodnocení.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Lerek píše:Nejvíce mě otravuje Tafif se svým ohyzdým avatarem. Pak slátanina jménem Vampijantis vzniklá tím, že jedna duše pozřela druhou.
Hehe, vtipné. Jsem kupodivu podobného názoru (až na to, že Tafifův ohyzdný avatar je záležitost čistě kosmetická).
Jab píše:Já bych Valluna nesoudil zase až tak kriticky. Pravda, se spoustou jeho názorů nesouhlasím a občas zklouzává i k jisté demagogii, ale právě odlišný názor mě samotného může obohatit či alespoň vytříbit mé vlastní stanovisko.

Btw existuje takový vtip, kdy banda vědců hledá v temné místnosti kočku, která už dávno utekla. A jediný filosof řve: "Už jí mám". Trochu mi to občas Valluna připomíná. ;-)

Osobně považuji za škodnou především ty, kteří nejsou schopni vyjádřit vlastní názor (alespoň trochu inteligentní) a nadto jsou jejich komunikační schopnosti až příliš "obohaceny" nadávkami.
Taktéž souhlas. V mé tabulce by se Vallun nejspíš vůbec nevyskytoval. No popravdě by se v mé tabulce nevyskytoval asi nikdo :lol:

Takže ale, když už to tu je, můj hlas dostává zrůdný a zároveň naivní pokus o přelstění matky přírody. Aneb známé pravidlo už z SS2 - jediný dobrý hybrid je mrtvý hybrid.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

sevencreature píše:Takže ale, když už to tu je, můj hlas dostává zrůdný a zároveň naivní pokus o přelstění matky přírody. Aneb známé pravidlo už z SS2 - jediný dobrý hybrid je mrtvý hybrid.
Tohle je moc zajímavá myšlenka... Asi se pod ni podepíšu taky...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Neferit Sr.
Sigilan

Potěšilo mě, že se zde nakonec najde i hlas či hlasky, které Valluna nepožadují postavit za úsvitu ke zdi.

Je pravda, že jeho schopnost nepřiznat že i jiný diskutující může mít nebo nedej bože že dokonce má pravdu a jemu se to nelíbí, protože je to v kolizi s jeho viděním světa mě občas uvedou do stavu mírného rozčilení.

Je pravda, že jednou znevažující větou zesměšní i několikahodinovou práci pečlivě sesbíraných a ověřených dat a to jen proto, že on má informace jiné a protože ty jeho jsou pravdivé tak ten druhý sepisoval bláboly. Nikdy ale tyto jeho pravdivé informace nedostaneme k dispozici.

Je pravda že se dokáže pohádat klidně s celým fórem o naprostou a na první pohled viditelnou blbinu.

Na druhé straně jeho sžíravosti mě osobně nutí k pečlivé přípravě některých vstupů. Beru ho jako člověka, který jiný nebude a pro fórum je emocionálním obohacením. Už se těším až se potkáme u Merkavy. To bude randál.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 7.5.2007 19:28, celkem upraveno 1 x.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

drake: ach jo, člověk chce navodit trochu paranoii, ať má tohle, imho absurdní téma, trochu nějaké fórově přidané hodnoty a ono nic... ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit Sr.
Sigilan

Ber to tak že sigilané se díky některým akcím ostříleli a na každou lacinou paranoické prostředí tvořící fabulaci už neskočí. Musíte se více snažit. :twisted:

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Vlasák píše:drake: ach jo, člověk chce navodit trochu paranoii, ať má tohle, imho absurdní téma, trochu nějaké fórově přidané hodnoty a ono nic... ;-)
To je zmatení na druhou. Za dvě stránky oznámíme, že všechno víme. Ale pššt.
Žralok, který štěká, nekouše.
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Ale POZOR!! Tentokrát nefiguruji v tabulce!!

GREAT SUCCESS

A taky doufám že se nenajde nějaký ten admin vtipálek a nepřidá mě tam. 8-)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Target: Dobře že ses připomněl, ten tvůj avatar je peklo které hravě překonává všechny škaredé avatary široko daleko :-P
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Pche...můj avatar je můj avatar a taky bude mím avatarem :lol:

AlieN: Ty ale vůbec nemáš cit pro avatary :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlieN píše:Target: Dobře že ses připomněl, ten tvůj avatar je peklo které hravě překonává všechny škaredé avatary široko daleko :-P
Ale kdež - Tafif je král, který žije ve své vlastní kategorii. Ostatní smrtelníci mu nesahají ani na paty :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

AlieN píše:Target: Dobře že ses připomněl, ten tvůj avatar je peklo které hravě překonává všechny škaredé avatary široko daleko :-P
Targetův avatar je náhodou perfektní. Skvěle se k němu hodí :-P
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“