Volná diskuse

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jo, to můžu jedině potvrdit - se zavřenýma očima bych neviděla na noty :mrgreen: (a učit se třeba dvoustránkový přednes nazpaměť je pěkná otrava :-? )
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Neferit Sr. píše:Frosty - co to blábolíš?
Co to blábolím? Schválně se zajdi někdy podívat na koncert (a tím nemyslím koncert přípravného ročníku ZUŠ) kde bude hrát nějaký sólista na housle - z not skutečně nikdo z těch lidí nehraje a díky zavřeným očím se lépe vcítí do přednesu jelikož minimalizuje rušivé oční vjemy.
A to si skutečně necucám z prstu - tak to u většiny muzikantů (a nemusí zrovna hrát jen na housle) bývá ;)

Neferit: naučit se dvoustránkový přednes není o nic těžší, než se něco biflovat do školy. Jediný rozdíl je v tom, že tohle jde většinou snadněji 8-) (tedy baví-li to toho muzikanta OC)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Frosty píše:
Neferit Sr. píše:Frosty - co to blábolíš?
Co to blábolím? Schválně se zajdi někdy podívat na koncert (a tím nemyslím koncert přípravného ročníku ZUŠ) kde bude hrát nějaký sólista na housle - z not skutečně nikdo z těch lidí nehraje a díky zavřeným očím se lépe vcítí do přednesu jelikož minimalizuje rušivé oční vjemy.
A to si skutečně necucám z prstu - tak to u většiny muzikantů (a nemusí zrovna hrát jen na housle) bývá ;)
Já se snad ještě i urazím :evil: :-P Hm, byla jsem na několika koncertech sólistů z konzervatoří a nikdy jsem si nevšimla, že by měli zavřené oči :anxious: :think:
Neferit: naučit se dvoustránkový přednes není o nic těžší, než se něco biflovat do školy. Jediný rozdíl je v tom, že tohle jde většinou snadněji 8-) (tedy baví-li to toho muzikanta OC)
No, tak když mám naposlouchaný klavírní doprovod, tak to jsem schopná zvládnout i bez not - ale proč bych to dělala, když nemusím :angel:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Neferit píše:Já se snad ještě i urazím :evil: :-P
Ten přípravný ročník ZUŠ nebyl OC směřován na tebe :D Já jen aby zas někdo neargumentoval tím, že ti caparti tam noty téměř vždy mají :)

A jedna 'podpásovka' - k tomu aby byl člověk muzikant oči skutečně nutně potřebovat nemusí 8-) ;)
Obrázek
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Frosty - jsem téměř odzbrojen. Jen mi potom řekni k čemu je u filharmonie dirigent, když budou mít všichni zavřené oči.

To s Rayem Charlesem je dobrý. :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Neferit Sr. píše:Frosty - jsem téměř odzbrojen. Jen mi potom řekni k čemu je u filharmonie dirigent, když budou mít všichni zavřené oči.
Dirigent je má přece pochopitelně také zavřené. A posluchači v tomto směru nejsou výjimkou... Prostě zrak přece do hudby nepatří 8-) <-- stylové :mrgreen:

A mimochodem, sluch do hudby nepatří také - vezměte si Beethovena - ten ho přece také nepotřeboval.

Ano, hudba budoucnosti je produkována slepými a hluchými pro hluché a slepé :mrgreen: Ať žije nová doba 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Jsem odzbrojen úplně. :salut: Už mě nic dalšího nenapadá. Počkám co na to Neferit až se vrátí z Mikulova kde dneska tančí s Rút na jakési velké slávě.

Třeba ji něco napadne. :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

No nevím...ten koncert Deine Lakaien tuto teorii trochu vyvrací:) filharmonici na Ernsta, který dirigoval, docela koukali a zbytek kapely taky neměl zavřené oči...aspoň jsem si nevšimla. :think: oni se jen otáčeli zády, když zrovna nehráli. Hezké. :)
Naposledy upravil(a) Sadako dne 16.6.2007 17:25, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

jako rozhodně, když budu zpívat já, tak je lepší nejen nevidět, ale i neslyšet, ale jinak si nejsem jistá, jestli bych si vychutnala Mou vlast bez sluchu. ;-)

Jinak dirigent je podle mě na vystoupení jen pro parádu, pro lidi, aby neměli lidi pocit, že si orchest fidlá, jak chce a nikdo ho neřídí, ale když se člověk na ten orchestr podívá, tak fakt nikdo ani očkem o dirigenta nezvadí. Říkám si jestli by mě to bavilo, kdybych máchala rukama jako vzteklá a kdybych máchala jinou skladbu než, která se hraje, tak si toho dost možná ani nikdo nevšimne. :twisted:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vanda píše:Jinak dirigent je podle mě na vystoupení jen pro parádu, pro lidi, aby neměli lidi pocit, že si orchest fidlá, jak chce a nikdo ho neřídí
Jj. Ostatně, k čemu by byl slepému a hluchému orcherstru dirigent? Stejně vždycky někde na ulici seberou před koncertem kolemjdoucího, navléknou ho do fraku a do ruky mu vrazí klacek, aby s ním před lidmi máchal a všichni jsou spokojeni.

Frostyho "geniální" slepecká vize objasněná do dalšího stupně 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vanda píše:Jinak dirigent je podle mě na vystoupení jen pro parádu
To je vtip? :eh:
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Vampiria píše:
Vanda píše:Jinak dirigent je podle mě na vystoupení jen pro parádu
To je vtip? :eh:
Teď teda nevím, zda se ti nezdá, že by dirigent mohl dělat parádu a nebo to,jak jsem se vyjádřila k jeho důležitosti v orchestru. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Teď teda nevím, zda se ti nezdá, že by dirigent mohl dělat parádu a nebo to,jak jsem se vyjádřila k jeho důležitosti v orchestru.
Netusim, ako Vampiria, ale mna zarazil ten vyrok...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vanda: Zarazilo mě to vyjádření k jeho důležitosti v orchestru. On by orcherstr bez dirigenta moc dobře nezahrál...
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Vampiria píše:On by orcherstr bez dirigenta moc dobře nezahrál...
Jak se to vezme - alespoň by získali pořádně dekadentní sound. :-D
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“