SneZhulak píše:Neferit sr: Autoři tím mohli chtít říct hodně věcí a pukud tě to oslovilo jakýmkoli způsobem (antiradar / napadnutelnost televize kdoví co si vtom kdo najde) přijde mi to jako úspěch. Neříkej žes nepčemýšlel proč to udělali....recese? - To taky, ale můžu říct že mě to zaujmulo i když nevým jaký to mělo původní smysl.
Pokud nezmám (původní) smysl, těžko mě to může zaujmout. Ono se říká že méně je někdy více. A v případě jakýchkoliv podobných poselství to platí dvojnásob. Možná jest chyba na mém příjmači-hlavě, ale smysl oné "žertovné sabotáže" mi připadá podobně nejasný jako ta ranní mlha, kterou měly kamery přenášet namísto simulovaného jaderného výbuchu.
Napadá mě tak leda:
Že člověk nemá věřit všemu co vidí, dvakrát tak v TV?
Že i dnes má tech. zabezpečení TV své mouchy a existuje možnost pirátského vysílání?
Že jedna jaderná exploze nám bohatě stačila?
Sorry, ale tohle všechno ví soudný člověk i bez skupiny různých vtipálků. Pokud jim leželo na srdci něco konkrétního a chtěli oslovit masy, měli to říct přímo. Ony davy totiž nebývají nejbystřejší a jediné na co slyší jsou velmi jednoduchá a srozumitelná hesla, téměř až na úrovni výkřiků. Stačí se podívat na předvolební kampaně.