Zrovna ty jsi člověk, který nemá právo yenna v tomto směru kritizovatMCZ píše:Hmm, jaktože si yenn dovolil změnit avatara? Po tolika letech si zvykat na něco nového...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c: je tedy pravda, že v mém případě již párkrát obměna avataru proběhla, nicméně tě mohu ujistit, že v nejbližších měsících žádnou další rozhodně neplánuji. Ten současný se mi popravdě jeví jako zcela dokonalý. Vlastně bych řekl, že mám nejlepšího avatara minimálně na tomto fóru! 
Totiž, pochop, jde o yenna, jehož avatara pamatuji již od svých prvních krůčků na addon-cz fóru, a který pro mne znamenal pocit jistoty i později, když jsem přišel pln obav z nových uživatelů na baldursgate.cz - ale - byl tu yenn (a Vlasák pochopitelně, ale to už je jiný příběh) a já věděl, že jsem v bezpečí. Při zakládání Sigil Teamu - když i Vlasák někdy v té době obměnil avatar; tedy jen pouze zvětšil, což se však rovnalo nemilosrdnému šoku, který jsem ještě měsíce rozdýchával a dodnes si popravdě nejsem jistý, na čí straně stojí - jsem se na všechny kolem sebe díval skrze prsty a téměř nikomu z kolegů nevěřil. Byl tu ale yenn, jehož tvář zůstávala stejná a já věděl, že bude-li nejhůř, mám na koho se obrátit. Ale teď! Cítím se tak sám.
Totiž, pochop, jde o yenna, jehož avatara pamatuji již od svých prvních krůčků na addon-cz fóru, a který pro mne znamenal pocit jistoty i později, když jsem přišel pln obav z nových uživatelů na baldursgate.cz - ale - byl tu yenn (a Vlasák pochopitelně, ale to už je jiný příběh) a já věděl, že jsem v bezpečí. Při zakládání Sigil Teamu - když i Vlasák někdy v té době obměnil avatar; tedy jen pouze zvětšil, což se však rovnalo nemilosrdnému šoku, který jsem ještě měsíce rozdýchával a dodnes si popravdě nejsem jistý, na čí straně stojí - jsem se na všechny kolem sebe díval skrze prsty a téměř nikomu z kolegů nevěřil. Byl tu ale yenn, jehož tvář zůstávala stejná a já věděl, že bude-li nejhůř, mám na koho se obrátit. Ale teď! Cítím se tak sám.
No, yennova změna avataru mě taky překvapila, bude to zase dlouhé zvykání si na novou "tvář"
Klid, stojím na straně konzervativních neměničů. Ikonu používám už snad sedm nebo kolik let a rozhodně nebudu měnit - jediná změna je maximálně v těch rozměrech - na fóra, která dovolují větší rozměry, si dávám tu rozměrnější verzi.MCZ píše:když i Vlasák někdy v té době obměnil avatar; tedy jen pouze zvětšil, což se však rovnalo nemilosrdnému šoku, který jsem ještě měsíce rozdýchával a dodnes si popravdě nejsem jistý, na čí straně stojí
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No Vlasáku
co sis to u všech šmoulích ****** dal za avatara? 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Vlasák - tak to je tedy překvapení žida Karpíška. Zdá se že i stálé věci se mohou prudce změnit. Ale co jsi to udělal se svým zajímavým avatarem?Nebo jsi propadl recesnictví?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
blbej dotaz, nemohl bys sem hodit odkaz na takovej generátor?:) Slibuji,že si to sem dávat nebudu...díky:)sevencreature píše:Hmm, nechytil Vlasák nemoc současných českých bloggerů, kteří si masově generují avatary/postavičky pomocí generátoru (vytvořte si Simpsonovskou postavičku podle sebe) na webu Simpsonovského filmu?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Sevencreature - možné je všechno. Taky se mohlo stát, že za to může letošní abnormálně horké léto. A nebo prostě jen nabyl dojem, že změna je život. Budu mu muset poslat PM a třeba se svěří. 
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."