A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ píše:Hmm, jaktože si yenn dovolil změnit avatara? Po tolika letech si zvykat na něco nového...
Zrovna ty jsi člověk, který nemá právo yenna v tomto směru kritizovat :mrgreen: :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

7c: je tedy pravda, že v mém případě již párkrát obměna avataru proběhla, nicméně tě mohu ujistit, že v nejbližších měsících žádnou další rozhodně neplánuji. Ten současný se mi popravdě jeví jako zcela dokonalý. Vlastně bych řekl, že mám nejlepšího avatara minimálně na tomto fóru! 8-)

Totiž, pochop, jde o yenna, jehož avatara pamatuji již od svých prvních krůčků na addon-cz fóru, a který pro mne znamenal pocit jistoty i později, když jsem přišel pln obav z nových uživatelů na baldursgate.cz - ale - byl tu yenn (a Vlasák pochopitelně, ale to už je jiný příběh) a já věděl, že jsem v bezpečí. Při zakládání Sigil Teamu - když i Vlasák někdy v té době obměnil avatar; tedy jen pouze zvětšil, což se však rovnalo nemilosrdnému šoku, který jsem ještě měsíce rozdýchával a dodnes si popravdě nejsem jistý, na čí straně stojí - jsem se na všechny kolem sebe díval skrze prsty a téměř nikomu z kolegů nevěřil. Byl tu ale yenn, jehož tvář zůstávala stejná a já věděl, že bude-li nejhůř, mám na koho se obrátit. Ale teď! Cítím se tak sám.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

MCZ: Pomalu se osměluji a začal jsem se obnažovat. Cca za deset let očekávej avatara nahoře bez.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

No, yennova změna avataru mě taky překvapila, bude to zase dlouhé zvykání si na novou "tvář" 8-)
MCZ píše:když i Vlasák někdy v té době obměnil avatar; tedy jen pouze zvětšil, což se však rovnalo nemilosrdnému šoku, který jsem ještě měsíce rozdýchával a dodnes si popravdě nejsem jistý, na čí straně stojí
Klid, stojím na straně konzervativních neměničů. Ikonu používám už snad sedm nebo kolik let a rozhodně nebudu měnit - jediná změna je maximálně v těch rozměrech - na fóra, která dovolují větší rozměry, si dávám tu rozměrnější verzi.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Přichází Ragnarok... Mno, pro ty, co to neví - obrázky je možné ve všech dobrých prohlížečích blokovat individuálně :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vlasák: tak tohle je ovšem opravdu drsný vtip (znásobeno tím, že je od tebe ;-) ).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

MCZ: Jj. U yenna to alespoň nebyla změna k horšímu :mrgreen:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

No Vlasáku :shock: co sis to u všech šmoulích ****** dal za avatara? :shock:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit píše:No Vlasáku :shock: co sis to u všech šmoulích ****** dal za avatara? :shock:
Taky jenom zírám :shock:

Vlasák je pěkný poťouchlík :twisted:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Vlasák - tak to je tedy překvapení žida Karpíška. Zdá se že i stálé věci se mohou prudce změnit. Ale co jsi to udělal se svým zajímavým avatarem?Nebo jsi propadl recesnictví?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Hmm, nechytil Vlasák nemoc současných českých bloggerů, kteří si masově generují avatary/postavičky pomocí generátoru (vytvořte si Simpsonovskou postavičku podle sebe) na webu Simpsonovského filmu? :think:
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

sevencreature píše:Hmm, nechytil Vlasák nemoc současných českých bloggerů, kteří si masově generují avatary/postavičky pomocí generátoru (vytvořte si Simpsonovskou postavičku podle sebe) na webu Simpsonovského filmu? :think:
blbej dotaz, nemohl bys sem hodit odkaz na takovej generátor?:) Slibuji,že si to sem dávat nebudu...díky:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Sevencreature - možné je všechno. Taky se mohlo stát, že za to může letošní abnormálně horké léto. A nebo prostě jen nabyl dojem, že změna je život. Budu mu muset poslat PM a třeba se svěří. :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

uctivě děkuji, mocný 7c:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Zamčeno

Zpět na „Archivy“