7c: je tedy pravda, že v mém případě již párkrát obměna avataru proběhla, nicméně tě mohu ujistit, že v nejbližších měsících žádnou další rozhodně neplánuji. Ten současný se mi popravdě jeví jako zcela dokonalý. Vlastně bych řekl, že mám nejlepšího avatara minimálně na tomto fóru!
Totiž, pochop, jde o yenna, jehož avatara pamatuji již od svých prvních krůčků na addon-cz fóru, a který pro mne znamenal pocit jistoty i později, když jsem přišel pln obav z nových uživatelů na baldursgate.cz - ale - byl tu yenn (a Vlasák pochopitelně, ale to už je jiný příběh) a já věděl, že jsem v bezpečí. Při zakládání Sigil Teamu - když i Vlasák někdy v té době obměnil avatar; tedy jen pouze zvětšil, což se však rovnalo nemilosrdnému šoku, který jsem ještě měsíce rozdýchával a dodnes si popravdě nejsem jistý, na čí straně stojí - jsem se na všechny kolem sebe díval skrze prsty a téměř nikomu z kolegů nevěřil. Byl tu ale yenn, jehož tvář zůstávala stejná a já věděl, že bude-li nejhůř, mám na koho se obrátit. Ale teď! Cítím se tak sám.