Jsou to hodně divné organismy. Soubor houbových vláken tvoří podhoubí na kterém za vhodných podmínek vyrůstají plodnice. Tedy hříbky. Takže vegetariáni by to jíst neměli - není to zvíře ale ani kytka.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
já mám velmi intenzivní pocit, že vegetariáni a vegani mají především velké problémy sami se sebou...Hamster píše:Neferiťák: Já mám dojem, že vegetariánům a veganům vůbec nejde o to co po nich chce nějaká matka příroda. Problém mají spíš s tím, že to co by měli na talíři se musí v procesu přípravy popravit.
to říká velká část z nich... a já zatím nepotkal nikoho, u koho by to byla pravda...a to někteří z nich patří mezi mé výborné přátele...Ajantis píše:A já znám zase veganku, které tyhle produkty nechutnají, nechybí a cítí se bez jejich konzumace fyzicky lépe než předtím.
Nemá problém sama se sebou ani jí nevadí popravy zvířat v procesu přípravy potravy.
Ano, to zní (i když vegan z přesvědčení by řekl, že tomu tak je), a proto - jelikož maso mám rád a v rovnoprávnost zvěře nevěřím - na to tak raději nemyslím.Neferit Sr. píše:Tutíž je naše společnost a nejen naše složena z masových vrahů. Zní to nějak blbě, viď.