Nebo že by četl fórum?Sirine píše: jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou
Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stížnosti na všechno II
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-i to je možné

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stazujem sa na svoju blbost, ze som sa prihlasil na staru skolu, na svoju lenivost, ze som sa tam poriadne neucil, na svoju blbost, ze som prestupil na dalsiu a nato, ze sa teraz musim ucit cely prvy polrok jedneho predmetu do zajtra, kvoli rozdielovym skuskam(ak neviete co to je, tak to dost pripomina maturitu :P )
Inak, preco sa to ucim az dnes? lebo az dnes som dostal poznamky a okruhy, na ktore sa mam zamerat
(navyse mi termin skusok zastupkyna riaditela asi zabudla spomenut, takze som sa az v piatok dozvedel, ze kedy ich budem robit
)
Zajtra mi drzte palce, toto bude vopruz...
Kazdopadne varujem vsetkych skolakov: ucte sa! Ak nechcete stratit rok tak ako ja, alebo ak nechcete niekde "kopat kanaly" tak sa ku*va ucte, popripade prestupte na nieco lahsie, uz pocas prveho polroka prveho rocnika
Takuto debilitu ja svojim detom nedopustim
Inak, preco sa to ucim az dnes? lebo az dnes som dostal poznamky a okruhy, na ktore sa mam zamerat
Zajtra mi drzte palce, toto bude vopruz...
Kazdopadne varujem vsetkych skolakov: ucte sa! Ak nechcete stratit rok tak ako ja, alebo ak nechcete niekde "kopat kanaly" tak sa ku*va ucte, popripade prestupte na nieco lahsie, uz pocas prveho polroka prveho rocnika
Takuto debilitu ja svojim detom nedopustim
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Stezuji si na jednoho nejmenovaneho automechanika.. Je to s prominutim zasrana svine zlodejska!
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Stěžuji si na Ing. Kovářovou z odboru rybářství, myslivosti a včelařství.... Teď na mne vyjela, co se ti odovluji po ní chtít stanovisko k nějaké správní žalobě, když tomu advokátovi před dvěma lety (v jiné věci jiného žalobce) už odpovídali....
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
...dneska přijede návštěva, až zejtra odjede - a v pátek se zas na návštěvu vydávám já (a odjedu až v neděli).
A dlouhodobě se nacházím v naprosto nespolečenské náladě.
Člověk ale nezabouchne cestujícím kamarádům dveře před nosem... A jestli na víkend nedorazím do Jihlavy, má nejdražší kolegyně mě v pondělí zabije (pravděpodobně tak, že mě za šíleného řevu rozsápe na samé malé mastné caparty).
A dlouhodobě se nacházím v naprosto nespolečenské náladě.
Člověk ale nezabouchne cestujícím kamarádům dveře před nosem... A jestli na víkend nedorazím do Jihlavy, má nejdražší kolegyně mě v pondělí zabije (pravděpodobně tak, že mě za šíleného řevu rozsápe na samé malé mastné caparty).
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
A co se v Jihlavě děje zajímavého? 
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-celé je to nahouby
-jak jinak, že? v pátek do práce-uzávěrky (termín opět zkrácen, ale prac.doba nikoliv
několik nových ředitelů, ale organizační struktura se odkládá o další dva týdny, chybí to a chybí tamto...
a v sobotu je kitshow v kopru, na kterou se těší všichni kromě mě (nějak dokážu vidět jen ten šílený dav lidí...
)-už moc toho nechybí 
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Sirine - jak to děláš, že Ti to pokaždé vyjde tak, že to vypadá na Armagedon? Tak jak to popsalas je to na ručník do ringu.
Pro neznalého: co to je " kitshow v kopru "
Pro neznalého: co to je " kitshow v kopru "
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ta kniha je určitě prokletá. Když jsem ji začal před měsícem číst, na druhé straně se mi spustila krev z nosu a nepřestala, dokud jsem knihu za 20 minut (během nichž jsem prokrvil kapesník) neodložil. Když jsem se k ní před týdnem vrátil, po pár stranách mě chytily pořádné celodenní žaludeční křeče. No a když jsem s ní včera skončil a jal se studovat "oficiální" správněprávní skripta, skolila mě nějaká hnusná nemoc. Vzhledem k tomu, že nezabírají dokonce ani echinaceové kapky a paralen, zaručená to kombinace, bude to něco většího (což mi znemožní studium).Ajantis píše:Čtu jednu z nejabsurdnějších právnických učebnic, Základy správního práva od Milana Kindla a kol... Je skvělá, zdravě ironická a na poměry právnických knih dosti nezvyklá, žel obávám se, že pro účely zkoušky bude spíše kontraproduktivní - ne nadarmo ji obsáhlý seznam doporučené literatury nezná a ve fakultní knihovně není ani jeden exemplář.
Byla to varování a já neuposlechl...
1. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
2. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
3. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
4. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
5. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
...
99. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
100. Už nikdy nebudu číst fakultou nedoporučenou knihu z Plzně.
To je den:
Nejdřív mě v pět vzbudí idiotský soused, který si pustí na plné pecky nějakou hudbu, a pak se začne hlasitě vybavovat s návštěvou. Než jsem se převlíkl, abych mu šel něco ošklivého říct, hudbu po pár minutách vypnul. V živé konverzaci sice pokračoval, ale to mi bylo jedno a usnul jsem.
Od 7:30 začala rekonstrukce - zateplování - paneláku. Při vší smůle se dneska pracuje na našem patře. Takže okolním bytům řežou balkóny a kolem drnčí zbíječka, před jejímž hlomozem není úniku. Zrovna dneska, kdy:
a.) se musím učit
b.) je státní svátek
c.) je zavřená škola a všechny knihovny
d.) jsem zrovna jednou doma a ne v Praze
e.) první čajovna otevírá až od jedný
Nejdřív mě v pět vzbudí idiotský soused, který si pustí na plné pecky nějakou hudbu, a pak se začne hlasitě vybavovat s návštěvou. Než jsem se převlíkl, abych mu šel něco ošklivého říct, hudbu po pár minutách vypnul. V živé konverzaci sice pokračoval, ale to mi bylo jedno a usnul jsem.
Od 7:30 začala rekonstrukce - zateplování - paneláku. Při vší smůle se dneska pracuje na našem patře. Takže okolním bytům řežou balkóny a kolem drnčí zbíječka, před jejímž hlomozem není úniku. Zrovna dneska, kdy:
a.) se musím učit
b.) je státní svátek
c.) je zavřená škola a všechny knihovny
d.) jsem zrovna jednou doma a ne v Praze
e.) první čajovna otevírá až od jedný
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
To přežiješ. My to už máme za sebou abyl to skutečně silný zážitek. A pak to vědomí jak ekologicky prospějete matce přírodě. Proti tomuto pocitu žádná oběť není dost veliká.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Stěžuji si na neuvěřitelný amatérism a diletantství těch *píp* z vedení Slávie. Oni vědí, že bude nával na lístky, ale přesto nechají pro nějakých 2500 lidí otevřenou jednu pokladnu. . .
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Já bych si rád postěžoval na klimatizace a jejich vynálezce, díky tomu teď musim na všechny a všechno s šeptat. Včera mi stačila půl hodina u zákazníka a dneska tohle, doufamm že z toho omarodim

Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Rangers and hampsters everywhere :D
No, jen kdyby obětinu na oltář matky přírody šlo pokládat v nějaké méně hlučnější podobě a především ne zrovna ve zkouškovém.Neferit Sr. píše:To přežiješ. My to už máme za sebou abyl to skutečně silný zážitek. A pak to vědomí jak ekologicky prospějete matce přírodě. Proti tomuto pocitu žádná oběť není dost veliká.
Vallun: Vida, zrovna jsem jel tramvají kolem a říkal jsem si, cože se tam vine takový had lidí. Ale musím vám uznat, že z venčí vypadá stadion hezky.