Nebo že by četl fórum?Sirine píše: jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Nebo že by četl fórum?Sirine píše: jo, asi mu fakt došlo, co to značí rozházet si to se mnou

(navyse mi termin skusok zastupkyna riaditela asi zabudla spomenut, takze som sa az v piatok dozvedel, ze kedy ich budem robit
 (navyse mi termin skusok zastupkyna riaditela asi zabudla spomenut, takze som sa az v piatok dozvedel, ze kedy ich budem robit  )
 ) 

-jak jinak, že? v pátek do práce-uzávěrky (termín opět zkrácen, ale prac.doba nikoliv
 -jak jinak, že? v pátek do práce-uzávěrky (termín opět zkrácen, ale prac.doba nikoliv  několik nových ředitelů, ale organizační struktura se odkládá o další dva týdny, chybí to a chybí tamto...
 několik nových ředitelů, ale organizační struktura se odkládá o další dva týdny, chybí to a chybí tamto...  a v sobotu je kitshow v kopru, na kterou se těší všichni kromě mě (nějak dokážu vidět jen ten šílený dav lidí...
 a v sobotu je kitshow v kopru, na kterou se těší všichni kromě mě (nějak dokážu vidět jen ten šílený dav lidí...  )-už moc toho nechybí
 )-už moc toho nechybí 
Ta kniha je určitě prokletá. Když jsem ji začal před měsícem číst, na druhé straně se mi spustila krev z nosu a nepřestala, dokud jsem knihu za 20 minut (během nichž jsem prokrvil kapesník) neodložil. Když jsem se k ní před týdnem vrátil, po pár stranách mě chytily pořádné celodenní žaludeční křeče. No a když jsem s ní včera skončil a jal se studovat "oficiální" správněprávní skripta, skolila mě nějaká hnusná nemoc. Vzhledem k tomu, že nezabírají dokonce ani echinaceové kapky a paralen, zaručená to kombinace, bude to něco většího (což mi znemožní studium).Ajantis píše:Čtu jednu z nejabsurdnějších právnických učebnic, Základy správního práva od Milana Kindla a kol... Je skvělá, zdravě ironická a na poměry právnických knih dosti nezvyklá, žel obávám se, že pro účely zkoušky bude spíše kontraproduktivní - ne nadarmo ji obsáhlý seznam doporučené literatury nezná a ve fakultní knihovně není ani jeden exemplář.

No, jen kdyby obětinu na oltář matky přírody šlo pokládat v nějaké méně hlučnější podobě a především ne zrovna ve zkouškovém.Neferit Sr. píše:To přežiješ. My to už máme za sebou abyl to skutečně silný zážitek. A pak to vědomí jak ekologicky prospějete matce přírodě. Proti tomuto pocitu žádná oběť není dost veliká.