-ne, ne, zvolili s tatínkem osvědčenou značku (stejnou jako posledních skoro pět let -třetí v řadě) "Duras Klondy Kid Comfortex" a boty, co si dovezla byly ty samé - jen jeté tak pět let - podrážky totálně na šrotSlipKnoT píše:Jestli si donesla něco ve stylu Steelek, tak je to v pohodě. .)[/[uote]
 a rodiče toho druhého děcka prozatím nic, vedoucí z tábora je na dovolené - prostě mě asi švihne
  a rodiče toho druhého děcka prozatím nic, vedoucí z tábora je na dovolené - prostě mě asi švihne-poučení i pro nás to ovšem je
 (jen nevím, idealisticky si říkám, že se boty vrátí a dané dítě nebo rodiče nejsou lumpi, ale realisticky? drahá sranda... neb jak naučit své dítě to samé?)
 (jen nevím, idealisticky si říkám, že se boty vrátí a dané dítě nebo rodiče nejsou lumpi, ale realisticky? drahá sranda... neb jak naučit své dítě to samé?) 

)
)

Pikantní je, že nikde na obalu hry ani v manuálu není o technické podpoře a dokonce ani o tom, že hru distribuuje EA a měl by se člověk obrátit na ně, zmínka. Tuto informaci jsem si musel vydobýt na Megahrách.
 Pikantní je, že nikde na obalu hry ani v manuálu není o technické podpoře a dokonce ani o tom, že hru distribuuje EA a měl by se člověk obrátit na ně, zmínka. Tuto informaci jsem si musel vydobýt na Megahrách.

To, že si ju chcem zobrať stále trvá, ale dokáže ma niekedy fakt fest nas*ať
 To, že si ju chcem zobrať stále trvá, ale dokáže ma niekedy fakt fest nas*ať