Hm, vždycky jsem nesnášel Vánoce a letos to bude jen horší, páč hned po nich začíná série zkoušek a zkoušek... já chci na střední!
Ale jinak mám relativně dobrou náladu, páč jdu za chvilinku na Mrtvou nevěstu Tima BUrtona a našla se má peněženka... byť moc netuším jakým způsobem... Jen škoda, že už jsme utratil spoustu času a peněz vyřizováním nových dokladů...
Máti dnes dělala večeři( což dělá pravidelně tak 1 za měsíc) a bylo to něco jako...hm, fazolový guláš. Pak jsem ale dle konzervi zjistil, že už byli 3 týdny prošlé. A co se náhodou stane? Zítra mi bude strašně špatně
Já jsem ale zlej
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
LordArian píše:Máti dnes dělala večeři( což dělá pravidelně tak 1 za měsíc) a bylo to něco jako...hm, fazolový guláš. Pak jsem ale dle konzervi zjistil, že už byli 3 týdny prošlé. A co se náhodou stane? Zítra mi bude strašně špatně
Já jsem ale zlej
LordArian píše:Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...
Kunda u boku? Já bych řekla, že tento orgán bude asi člověku jako jsi Ty příjemnější jinde..........
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
LordArian píše:Mám SKVĚLOU náladu. Jestli se nic nepo...mám do Vánoc neomezený net a kabelovku včetně HBO!! Ještě to chce nějakou kundu u boku a je to paráda...
Kunda u boku? Já bych řekla, že tento orgán bude asi člověku jako jsi Ty příjemnější jinde..........
Kunda je u mě mimo jiné výraz pro nádhernou borku...(to jen tak, aby bylo jasno)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
LordArian píše:Kunda je u mě mimo jiné výraz pro nádhernou borku...(to jen tak, aby bylo jasno)
U jedné mé kamošky je to naopak výraz pro krásnýho borca - a když je fakt super, tak je to megakunda
A samotnej výraz "kunda" pochází z latiny, takže nic špatnýho to vlastně ani není..